INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Ce trădare ar fi fost! » El trebuia să-i ia locul lui Alex Ferguson la Manchester!

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 14:28

În presa din Anglia din acest weekend a apărut informația că Arsene Wenger ar fi trebuit să fie urmașul lui Ferguson pe banca lui Manchester United.

Rivalitatea dintre Sir Alex Ferguson și Arsene Wenger a născut multe speculații de-a lungul timpului. Mulți consideră că cei doi se urăsc de moarte, însă puțini știu că francezul era văzut drept succesorul lui Ferguson pe banca lui United!

Cei 27 de ani petrecuți pe Old Trafford puteau fi mult mai puțini dacă intențiile lui Ferguson se concretizau în 2002. Scoțianul se gândea atunci la o retragere din postura de antrenor a "diavolilor", iar oficialii lui United căutau deja succesorul ideal. Acesta era se pare nimeni altul decât cel mai disputat antrenor al momentului: Arsene Wenger.

Francezul dorit pe banca naționalei Albionului se îndrepta în acea vreme spre al doilea triumf în Premier League, șefii de pe Old Trafford fiind impresionați de munca depusă în acel sezon la Arsenal. Wenger însă, ofertat și de Real Madrid sau PSG între timp, a ales să rămână pe Highbury, fiind loial "tunarilor" de două decenii.

Fratele lui Arsene, Guy Wenger, dezminte zvonurile conform cărora Ferguson și tehnicianul lui Arsenal s-ar urî, în ciuda rivalității aprige. "Doar zvonuri. Am fost cu ei. A fost chiar după ultimul meci dintre ei, un 1-1 pe Emirates. Am băut împreună două sticle de vin de Bordeaux", a declarat Guy Wenger, conform The Telegraph.

Rivalitatea dintre Ferguson și Wenger este legendară, mai ales din era în care Arsenal se lupta an de an pentru titlu. Cel mai celebru episod dintre cei doi este "Battle of the Buffet", meciul din octombrie 2004, câștigat de United cu 2-0 fiind presărat cu replici acide, faulturi grosolane, decizii controversate și o bătaie cu măncare la vestiare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
papa_poulette
papa_poulette  •  02 Octombrie 2016, 15:55

"Se spune", "era vazut", "se pare". Articol bazat numai pe speculatii si zvonuri neconfirmate. Obligatoriu trebuie creat si un CNA al presei de pe internet, m-am saturat de click bait-urile astea care pacalesc oamenii si le irosesc timpul cu minciuni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează