INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

„Ruptura” » L'Equipe dezvăluie ce urmează pentru Leo Messi, aflat în pragul suspendării la PSG

Lionel Messi / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Lionel Messi / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 03 mai 2023 07:31 / Actualizat miercuri, 03 mai 2023 08:34

Expediția lui Lionel Messi în Arabia Saudită, făcută fără acordul lui PSG, îi va aduce o suspendare de două săptămâni din partea clubului și înseamnă sfârșitul acestuia la parizieni, anunță în această dimineață cotidianul L'Equipe.

Nu mai e cale de întors! Conform informațiilor publicate de prestigioasa publicație franceză, PSG a luat decizia finală în privința viitorului lui Messi, iar aceea e de a nu-i prelungi „Puricelui” contractul scadent în vară. Picătura care a umplut paharul a fost plecarea lui Messi în Arabia Saudită fără acordul clubului.

Ruptura”, titrează L'Equipe pe copertă, în ediția de miercuri.

„Ruptura” » L'Equipe dezvăluie ce urmează pentru Leo Messi, aflat în pragul suspendării la PSG
Prima pagină din L'Equipe

Campioana Franței nu tolerează sub nicio formă plecarea lui Messi și e decisă să-l sancționeze pe argentinian, cu două săptămâni de suspendare, în tentativa de a demonstra că, la Paris, nimeni nu este mai presus decât clubul, o deviză de la care PSG a încercat să nu se abată în anii de când a fost preluată de Nasser Al-Khelaifi

Surse din cadrul clubului confirmă suspendarea lui Messi

Surse din cadrul clubului Paris Saint-Germain au confirmat știrea care a făcut înconjurul planetei marți seara: Lionel Messi urmează să fie sancționat pentru vizita făcută în Arabia Saudită fără acordul clubului

AFP scrie că „PSG va lua o măsură disciplinară împotriva lui Lionel Messi, din cauza deplasării sale în Arabia Saudită”.

Lionel Messi, vizită în Arabia fără acordul lui PSG

Leo Messi este tot mai detașat de ceea ce se întâmplă la PSG. Într-un moment critic pentru campioana Franței, învinsă acasă de Lorient (1-3) și cu Marseille apropiindu-se la cinci puncte în lupta pentru titlu, atacantul argentinian a ales să plece pentru a-și rezolva chestiuni legate de contractele publicitare.

L'Equipe susține că nimeni de la PSG n-a știut nimic de vizita sa programată la Riad, unde promovează turismul pentru țara din Golf. Sau s-a știut, dar cererea de a pleca în Arabia Saudită a fost respinsă luni de conducerea clubului. „Trișorul Messi”, a titrat pe copertă cotidianul francez, care îl acuză pentru insubordonare pe „Purice”.

Messi a devenit ambasadorul turismului în Arabia Saudită

Leo Messi a fost deconspirat de ministrul Turismului de la Riad, care a publicat pe rețelele sociale mai multe poze de la vizita așa-zis „secretă” a sud-americanului.

Directorul sportiv Luis Campos i-a comunicat că nu e momentul potrivit pentru așa ceva, întrucât sezonul nu s-a încheiat, însă campionul mondial și-a luat liber cu de la sine putere și și-a părăsit colegii, ce aveau antrenament. Și-a luat soția și cei trei copii și a plecat în Arabia Saudită pentru întâlnirea de afaceri.

Messi trebuie să promoveze, în lume, imaginea Arabiei Saudite, federația de la Riad dorind să candideze la organizarea CM din 2030, în timp ce la clubul său, cu care mai are angajament două luni, domnește o situație de haos.

VIDEO Leo Messi, despre aventura la Paris Saint-Germain

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

UPDATE Anunț-șoc făcut de Fabrizio Romano: „PSG l-a suspendat pe Lionel Messi!”

VIDEO+FOTO Arsenal își dă restart cu Chelsea: 35 de minute fabuloase. Mai au „tunarii” șanse la titlu?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
inshallah
inshallah  •  03 Mai 2023, 18:25

doar banii, cerasela aia a lui si copiii conteaza pt puricele asta

laur.larry
laur.larry  •  03 Mai 2023, 09:32

nu ii mai ajung banii saracutu

roradu
roradu  •  03 Mai 2023, 09:15

Autistul e supărat! La PSG nu mai poate face el echipa. Caracter băiatul!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează