INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Ceasul merge mai departe » Hamburg rămîne singura echipă care n-a retrogradat din Bundesliga!

HSV rămîne în Bundesliga. Ceasul nu s-a oprit
HSV rămîne în Bundesliga. Ceasul nu s-a oprit

Articol de - Publicat miercuri, 03 iunie 2015 00:00

Poziţionat într-una din potcoavele stadionului Imtech-Arena, ceasul contabilizează anii, zilele, orele, minutele şi secundele de cînd HSV joacă pe prima scenă. Luni, clubul a evitat dezastrul a doua oară consecutiv la baraj: 2-1 cu Karlsruhe (1-1 în tur).

51 de ani, 281 de zile, 4 ore, 32 de minute şi 21 de secunde. Atît arăta, luni seară, la finalul barajului de retrogradare-promovare contra lui Karlsruhe, ceasul stadionului din Hamburg. Ceas instalat special într-una din potcoave pentru a indica parcursul neîntrerupt al lui Hamburger SV în Bundesliga de la înfiinţarea acesteia, în 1963.

Ajunsă al doilea an consecutiv în situaţia de a se salva în barajul cu a treia clasată din liga a doua, HSV şi-a adus suporterii în pragul infarctului. După remiza din prima manşă, de acasă (1-1), trupa lui Bruno Labbadia era ca şi retrogradată în minutul 90 al returului de la Karlsruhe.

Dar cîteva zeci de secunde mai tîrziu, o lovitură liberă controversată, acordată în urma unui henţ involuntar, i-a oferit şansa egalării. Diaz a transformat-o în gol, 1-1, şi a dus partida în prelungiri.

Perioadă în care nordicii au reuşit să ia avantaj pe tabelă, prin Nikolai Muller (115), şi să evite primirea unui gol în prelungirile prelungirilor (120+3): penalty executat de Jennings şi apărat de portarul Adler. Iar ceasul merge mai departe. Astăzi a ajuns deja la 51 de ani şi 283 de zile.

16e locul în clasament (din 18) pe care a terminat Hamburg sezonul 2014-2015

6titluri de campioană a Germaniei are HSV în palmares

"Am realizat imposibilul. Am luat echipa cu 6 etape înaintea finalului, pe ultimul loc. Iar mulţi dintre jucătorii care au dus greul în acest baraj sînt la final de contract"
Bruno Labbadia, antrenor HSV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10153265676692248
Daniel Balteanu  •  03 Iunie 2015, 11:12

Ce pacat ca au ramas!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează