INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERSTIȚIE

Cel mai superstițios președinte de club din fotbalul mondial » Descoperă ce are în fiecare buzunar!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iunie 2017 13:17

Jean-Michel Aulas, 68 de ani, președintele lui Olympique Lyon de fix 30 de ani, este cel mai superstițios lider de club.

"Am același ritual în zilele de meci. În primul rând, vestimentar. Ținuta mea trebuie să semene cu cea purtată când totul s-a terminat bine.

Apoi, toate buzunarele mele sunt pline de lucruri care să-mi aducă noroc, cumpărate din călătoriile mele în străinătate", a spus Aulas în France Football.

"În buzunarul stâng, am un port-chei cu un leu de argint. În cel drept, un talisman japonez pe care îl vezi de obicei în temple. În buzunarul din spate, în dreapta, am un porte-bonheur luat din China. În stânga, e nelipsită o cruce.

În buzunarul interior al sacoului, port «mâna Fatimei», o amuletă din Africa de Nord. Și am pe undeva un trifoi cu patru foi din argint", a completat oficialul francezilor.

9 titluri
de campioană a câștigat Lyon în 80 de ani de istorie, iar trei dintre acestea au venit sub conducerea lui Aulas, alături de un trofeul al Ligii Campionilor, cucerit în sezonul 1992-1993

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
yoz7777
yoz7777  •  16 Iunie 2017, 15:03

HaHaHa... Jurnalisti de 2 bani bucata. Ce UCL a castigat Lyon? Habar nu aveti! Vedeti ca ati incurcat cele doua mari cluburi olimpice franceze. In 92-93 au castigat olimpicii din Marsilia... aia cu JPP, Boksic etc... Si va mai numiti jurnalisti sportivi...

maistor_kokir
maistor_kokir  •  16 Iunie 2017, 14:42

plin de aberatii acest articol ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează