INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFERURI

Cele mai importante achiziții realizate pe ultima sută de metri a perioadei de mecato » Chinezii au ținut din nou capul de afiș

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 10:30

Perioada de transferuri s-a încheiat oficial în Europa, iar cluburile au încercat în ultimele zile să perfecteze cât mai multe achiziții pe ultima sută de metri.

Zenit Sankt Petersburg, echipa antrenată de Mircea Lucescu, l-a acontat pe fundașul sârb Branislav Ivanovici (32 ani), cel care a evoluat timp de nouă ani la Chelsea. Acesta a fost achiziționat din postura de jucător liber de contract.

Chinezii de la Changhcun Yatai l-au achiziționat pe atacantul nigerian al lui Watford Odion Ighalo (27 ani) contra sumei de 23 milioane euro. 

Mamadou Sakho (27 ani) a fost împrumutat de Liverpool la Crystal Palace.

Pe lângă Sakho, Crystal Palace a mai reușit un transfer important: l-a adus pe Luka Miliovejevici (25 ani) de la Olympiakos Pireu, contra sumei de 16 milioane de euro. 

Goalkeeper-ul Salvatore Sirigu (30 ani) a fost împrumutat de PSG la Osasuna, ocupanta penultimui loc din Spania.

Constant Djakpa (30 ani), fostul fundaș al celor de la Pandurii, a fost adus la FC Nurnberg, din postura de jucător liber de contract.

Un alt transfer important realizat ieri a fost mutarea lui Gabbiadini de la Napoli la Southampton, contra sumei de 17 milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează