INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEWCASTLE

Cer suspendarea lui De Jong pe 6 luni!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 octombrie 2010 00:00

Şefii lui Newcastle United vor o pedeaspă dură, exemplară, pentru olandezul Nigel de Jong, cel care i-a rupt piciorul lui Hatem Ben Arfa în meciul Manchester City - Newcastle 2-1, disputat în week-end.

 

Ben Arfa a suferit o fractură de tibie şi peroneu în urma intrării dure a olandezului (foto), iar Newcastle pretinde ca vinovatul să stea suspendat exact cît îi trebuie şi victimei ca să se recupereze: 6 luni!

Newcastle a trimis o scrisoare în acest sens la Ligă, în care se plînge inclusiv de atitudinea arbitrului Martin Atkinson, care nu i-a arătat lui De Jong nici măcar un cartonaş galben!

Selecţionerul olandez Bert van Marwijk, în schimb, l-a sancţionat pe mijlocaşul defensiv prin renunţarea la serviciile sale în meciurile cu Moldova şi Suedia din preliminariile Euro 2012 (8/12 octombrie).

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tchumatu
tchumatu  •  06 Octombrie 2010, 18:41

Nu mai puneti botul la ce scrie presa si vedeti macar faza inainte sa comentati. Intrarea a fost perfect regulamentara, la minge. Din nefericire, Ben Arfa a avut piciorul prins in pamant. Nu judecati un tackling dupa cat de grava este accidentarea (daca este), vedeti (si) daca exista intentia de a intra la rupere. Cine a jucat fotbal vede ca De Jong a urmarit exclusiv mingea.

paul_82
paul_82  •  06 Octombrie 2010, 11:03

Asa ar merita.Aproape ca nu e meci in care asta sa nu aiba vreo intrare la rupere.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează