INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cere anchetă » FIFA atacă gafele rasiste ale viitorului preşedinte al Federcalcio

Articol de - Publicat marti, 29 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 22:08

Sepp Blatter a trimis o scrisoare forului italian, solicitînd lămuriri şi sancţiuni în cazul lui Carlo Tavecchio, care l-a ironizat scandalos pe Pogba


Dacă la fotbal nu se mai pot remarca, italienii compensează prin scandaluri. Cînd nu-i corupţie, apare un episod rasist. Declaraţiile ironice ale lui Carlo Tavecchia, favoritul la preşedinţia Federcalcio, şi-au găsit ecou la FIFA. Task Force s-a sesizat urgent şi Sepp Blatter a luat poziţie, printr-o scrisoare oficială, solicitînd să se deschidă anchetă şi să se ia măsuri ferme, "rasismul fiind prioritate absolută".

Actualul vicepreşedinte al federaţiei italiene, în vîrstă de 71 de ani, a inserat în discursul prezentării candidaturii o glumă proastă: "Cînd a venit, ieri, Opti Poba mînca banane, iar azi e titular în Serie A". Aluzia evidentă la adresa francezului Pogba de la Juventus a aprins scandalul şi i-a atras critici dure.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
carp01
carp01  •  29 Iulie 2014, 09:33

titlu care cauta senzationalul. d-nul "ziarist "scrie in titlu una (viitorul presedinte ) , iar in articol alta ( favoritul la presedintia federcalcio).articol de toata jena

Vezi toate comentariile (1)
Comentează