INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA - ARSENAL 2-0

Chelsea a trecut la pas de rivalii de la Arsenal » London blue

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2010 00:00

"Albaştrii" au trecut peste accidentul cu Manchester City şi au arătat aseară cine-i şef şi în capitală, făcîndu-i pe "tunari" să capituleze.

Chelsea a cîştigat derbyul Londrei, 2-0 cu Arsenal, şi a evadat la şefie la 4 puncte de Man. City. "Tunarii" au scos imediat la bătaie arsenalul din dotare. Koscielny şi Arşavin i-au dat mari emoţii lui Cech, dar n-au ţintit letal. Între aceste ocazii, nici Malouda n-a cadrat un lob. Ritmul s-a iuţit, pe gustul lui Capello, aflat în tribună. "Albaştrii" au insistat şi Essien a pus capul imprecis la un corner. Arsenal nu a părut deloc în deplasare, iar şi Arşavin şi Nasri l-au întins iar pe portarul cu cască. Fabianski nu a avut însă nici o şansă la golul genial al lui Drogba, al 13-lea în tot atîtea jocuri cu trupa lui Wenger! Reluare la colţul scurt: bară-gol: 1-0!

Cu avantaj minim, Ancelotti i-a aruncat momeala lui Wenger, invitînd-o pe Arsenal să atace. Un sfert de ceas a fost iar presiune în careul "albastru". Dar cea mai mare ocazie tot Chelsea a irosit-o. Pe contră, Anelka l-a driblat şi pe Fabianski, trimiţînd pe lîngă, în plasa laterală! Ashley Cole a şi punctat, numai că asistentul ridicase deja fanionul pentru ofsaid, iar Anelka a trecut iar pe lîngă 2-0. Se putea face şi 1-1, Chamakh reluînd cu capul alături. Alex a închis însă derbyul către final, cu o execuţie în stil Roberto Carlos din lovitură liberă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează