INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERES

Chelsea ar da 80 de milioane pe Pato şi Thiago Silva

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2010 00:00

Chiar dacă sezonul actual nu s-a terminat, iar Chelsea trebuie să aştepte ultima etapă să vadă dacă ia titlul, Carlo Ancelotti pregăteşte şi viitoarea stagiune.

 

El a pus ochii numai pe foşti elevi. "I s-au pus la dispoziţie 100 de milioane de euro pentru achiziţii. Din această sumă, 80 de milioane vrea să le cheltuiască pe milanezii Pato şi Thiago Silva", a scris cotidianul italian "Corriere dello Sport". Potrivit aceleiaşi surce, Ancelotti speră "să primească bani mai mulţi, deoarece vrea să-l aducă de la Real Madrid pe Kaka, relaţia celor doi fiind extraordinară în perioada Milan".

 

Transferurile lui Pato şi Thiago Silva au şanse mari de realizare după ce patronul Silvio Berlusconi a anunţat că vor fi reduse salariile, neexcluzînd vînzarea de jucători, din cauza problemelor financiare ale clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
 •  04 Mai 2010, 16:35

Silvio Berlusconi distruge AC milan pacat de echipa asta care castiga o liga a campionilor la 2-3 ani iar akm de abia mai iese din grupe :((in loc sa pastreze valorile le vinde media de varsta la milan e peste 30 de ani si ii vinde pe cei mai tineri???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează