INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMICAL

Chelsea - Bayern 2-3, debut cu înfrângere pentru Alvaro Morata

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Tibi DemeterJURNALISPORT - Publicat marti, 25 iulie 2017 17:50

Chelsea şi Bayern Munchen s-au duelat marţi pe stadionul naţional din Singapore, în primul meci al grupei secunde din turneul amical International Champions Cup, disputat în Asia.

Campioana din Bundesliga a deschis scorul rapid prin Rafinha, în minutul şase, printr-un şut de la distanţă.

Thomas Muller a majorat avantajul în minutul 12, cu o reuşită din apropierea porţii adverse şi a dus scorul la 3-0 la finalul primelor 30 de minute, după o cursă solitară.

Marcos Alonso a redus din diferenţă chiar înainte de pauză, în timp ce Michy Batshuayi a marcat pentru 3-2 şi a stabilit rezultatul final.

James Rodriguez a fost integralist în banda dreaptă a celor de la Bayern Munchen, în timp ce Tolisso a prins 63 de minute pe teren.

De partea cealaltă, Antonio Conte l-a introdus pe Alvaro Morata în teren în minutul 63 şi l-a folosit pe Andreas Christensen în centrul defensivei.

Tehnicianul campioanei din Premier League a testat un sistem 3-4-2-1, care nu îl include în formula de start pe Nemanja Matici, dar în care se regăseşte Cesc Fabregas.

Chelsea se va duela în următorul meci cu Inter Milano la International Champions Cup, tot în Singapore, sâmbătă, în timp ce Bayern Munchen va evolua şi ea împotriva echipei italiene peste două zile.

sursa: skysports.com

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează