INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Chelsea dă prima lovitură! Conte transferă un fundaș neamț pentru 33 de milioane de euro

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2017 12:59

Chelsea îi va plăti 33 de milioane de euro Romei, plus bonusuri de până la 5 milioane, pentru fundașul german Antonio Rudiger, 24 de ani.

Pe piața tansferurilor trebuie să te miști inteligent, dar și repede ca să ai succes. Antonio Conte visa să-i aducă la Chelsea pe fundașii lui Juventus, Leonardo Bonucci și Alex Sandro. Însă negocerile pentru brazilian au intrat în impas, așa că s-a reorientat și a pus mâna pe Antonio Rudiger, de la AS Roma.

Ca și făcut

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio, expert în mercato, a anunțat transferul ca și făcut, iar Gazzetta dello Sport a dezvăluit cifrele operațiunii.

Giallorossii vor primi în schimbul fundașului de 24 de ani, aflat cu naționala Germaniei la Cupa Confederațiilor, 33 de milioane de euro. La care s-ar putea adăuga încă 5 milioane, funcție de viitoarele performanțe.

Urmează Manolas?

Și coechipierul lui Rudiger de la Roma, Kostas Manolas, a intrat în vizorul lui Chelsea, anunță tabloidul The Sun. Apărătorul grec a refuzat să meargă la Zenit, după ce-a auzit că rușii vor să-l plătească în ruble și nu în euro, iar Conte e gata să intre pe fir. Îl costă tot 33 de milioane. 

38.000.000 €ar putea-o costa pe Chelsea, în final, transferul lui Rudiger

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ill7ven
ill7ven  •  01 Iulie 2017, 19:19

Manolas nu este de Chelsea. Dupa unii si Tamas era in vizoru lor candva... Numai glumite.

radu876
radu876  •  01 Iulie 2017, 15:57

il vrei la fcsb?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează