INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MAI PLEACĂ UN OLANDEZ

Chelsea îl ia pe Van der Vaart

Articol de - Publicat miercuri, 24 martie 2010 00:00

Carlo Ancelotti nu e sigur de postul la Chelsea, însă pune la punct strategia de mercato pentru la vară. Tabloidul The Sun dezvăluie că managerul italian a dat "undă verde" pentru demararea negocierilor cu Real Madrid în privinţa transferului la Londra al lui Rafael Van der Vaart. Olandezul ar trebui să acopere golul lăsat de plecarea lui Deco în Brazilia.

 


Mijlocaşul de 27 de ani e cerut de tehnicianul italian, care vrea să-l folosească în spatele celor doi atacanţi Drogba şi Anelka. Chelsea ar veni cu o ofertă de 11 milioane de euro şi dacă şefii "galacticilor" acceptă atunci Real s-ar despărţi de al patrulea olandez în ultimul an, după Sneijder (cedat la Inter), Robben (Bayern) şi Van Nistelrooy (Hamburg). Singurul batav rămas ar fi Drenthe, de care s-a interesat însă Fiorentina, în cazul unei treceri a peruanului Vargas pe "Bernabeu".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează