INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SE PUNE DE DIVORŢ

Cheryl i-a dat papucii lui Ashley Cole prin SMS

Articol de - Publicat luni, 22 februarie 2010 00:00

Fundaşul lui Chelsea, Ashley Cole, nu mai are nici o şansă să-şi salveze căsnicia.

 

Sătulă să afle zilnic din ziare cu ce fete a mai înşelat-o, soţia, Cheryl, a decis să divorţeze. Nu l-a sunat pe Cole să-i spună, ci i-a trimis un SMS: "Mută-te! S-a terminat!".

Cheryl, 26 de ani, se află în aceste zile la Los Angeles şi va oficializa despărţirea de internaţionalul englez săptămîna viitoare, la întoarcerea în Anglia.

Venitul anual al lui Cole se ridică la 6 milioane de lire sterline: 4,2 milioane salariul de la Chelsea, restul de la Adidas şi de la firma sa, Kenzie. Ea cîştigă din contracte de publicitate cu Kit Kat, Coke Zero şi L'Oreal.

Cei doi au împreună o vilă în Surrey cotată la 6 milioane de lire sterline, pe care Cheryl i-a transmis deja că o vrea.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (5)
 •  22 Februarie 2010, 13:20

Ashley , nu`ti face griji , nu ramai singur :)) te iau eu

 •  22 Februarie 2010, 13:08

Şosete nu i-a dat ?

 •  22 Februarie 2010, 12:46

Foarte corect luciane!!! goana asta dupa senzational si barfe care nu au nici o legatura cu fotbalul ca sport ii dea dreptul penibila. Daca sunte-ti ziar de fotbal, ocupati-va de fotbal si nu de basini!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează