INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHINA

VIDEO Mazilit de Becali, Compagno a înscris iar în China: cui i-a dedicat golul de 3 puncte

Andrea Compagno a înscris în meciul cu Changchun Yatai
Andrea Compagno a înscris în meciul cu Changchun Yatai

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 18:16 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 18:46

Andrea Compagno (27 de ani) a fost decisiv astăzi pentru noua lui echipă, Tianjin Jinmen Tiger. Atacantul italian la care FCSB a renunțat pentru numai 120.000 de euro a înscris golul victoriei cu Changchun Yatai în etapa 3 de campionat.

La începutul lui februarie, Andrea Compagno a fost mazilit de Gigi Becali, cedat în China, la Tianjin Jinmen Tiger, pentru numai 120.000 de euro, de 12,5 ori mai puțin decât latifundiarul îi plătise lui Adrian Mititelu pentru a-l aduce la FCSB (1,5 milioane de euro).

De atunci, Andrea a jucat 3 meciuri pentru noua echipă: a fost integralist la 1-1 cu Nantong Zhiyun, a înscris la 4-0 cu Shenzhen Xinpengcheng, iar astăzi a semnat unicul gol al meciului cu Changchun Yatai, scor 1-0.

Implozie în vestiarul lui FCU! A ieșit în față și i-a acuzat pe coechipieri: „Sunt alte interese la mijloc”
FCU CRAIOVA - OȚELUL 1-2
Implozie în vestiarul lui FCU! A ieșit în față și i-a acuzat pe coechipieri: „Sunt alte interese la mijloc”

VIDEO. Andrea Compagno, decisiv pentru noua echipă: a înscris golul victoriei în China

Golul lui Compagno a venit în minutul 44, dintr-un penalty obținut de stoperul croat Mile Skoric. Andrea a transformat sigur, în plasa laterală, păcălindu-l pe portarul advers.

După gol, Compagno a băgat mingea sub tricou, un gest prin care i-a dedicat reușita viitorului copil. Soția lui, Helenia Sole, este însărcinată.

Cu cele 3 puncte obținute astăzi, Tianjin Jinmen Tiger ocupă locul secund în prima ligă a Chinei. Formația la care activează Compagno are 7 puncte, două sub liderul Shanghai Shenhua și la fel de multe precum următoarele 3 echipe.

În cei 3 ani și jumătate petrecuți în România, Andrea Compagno a înscris 26 de goluri în 61 de meciuri la FCU Craiova și 20 de goluri în 55 de partide la FCSB.

Andrea Compagno, mazilit de Gigi Becali de la FCSB

Stilul lui de joc nu a fost pe placul lui Gigi Becali, care a făcut tot posibilul pentru a scăpa de el în mercato de iarnă. În vara lui 2023, patronul FCSB cerea 2,5 milioane de euro pentru a-i da drumul lui Compagno. Până la urmă, l-a vândut pentru numai 120.000 de euro!

La despărțirea de FCSB, fotbalistul italian a transmis un mesaj suflării roș-albastre:

„Dragi Steliști, este foarte greu de descris cât de minunat a fost să joc pentru acest tricou, pentru acest Club și, mai ales, pentru voi...

Sprijinul vostru față de mine mi-a umplut inima până în ultima zi... Întotdeauna voi purta cu mine sprijinul vostru fantastic și țipătul vostru după fiecare gol... Mulțumesc pentru tot!”.

VIDEO cu primul gol înscris de Andrea Compagno în China

Citește mai multe știri de actualitate:

Adrian Mititelu, furios după eșecul cu Oțelul » A mers în vestiar și a anunțat o decizie fără precedent! Apoi s-a răzgândit de teama Ligii
FCU Craiova - Oțelul 1-2
Adrian Mititelu, furios după eșecul cu Oțelul » A mers în vestiar și a anunțat o decizie fără precedent! Apoi s-a răzgândit de teama Ligii
Turcii anunță bomba verii: Ianis Hagi, cumpărat de Galatasaray
GALATASARAY
Turcii anunță bomba verii: Ianis Hagi, cumpărat de Galatasaray

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
agiler
agiler  •  31 Martie 2024, 19:23

Oricine marchează în China că o au mică.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  31 Martie 2024, 19:04

Bravo, Compagno. Au facut afacere chinezii cu tine.

tristan
tristan  •  31 Martie 2024, 18:50

Bravo lui,mă bucur pt el.. Ciobanul l a tratat urat ,pe final .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează