INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Chinezii se iau de Cristiano Ronaldo: ”E arogant şi egoist”

Criticat de chinezi, Ronaldo (în alb) a făcut show ieri la Guangzhou
Criticat de chinezi, Ronaldo (în alb) a făcut show ieri la Guangzhou

Articol de - Publicat joi, 04 august 2011 00:00 / Actualizat joi, 04 august 2011 01:50

Ziarele l-au criticat pentru răspunsurile monosilabice şi aerul plictisit pe care atacantul Realului l-a afişat la o conferinţă de presă.

Cristiano Ronaldo ar putea fi chemat la ordine şi de Real, şi de sponsorul său, Nike. Portughezul a reuşit să-i enerveze cumplit pe jurnaliştii şi pe fanii chinezi la conferinţa de presă de dinaintea amicalului cu Guangzhou Evergrande (7-1), disputat ieri.

CR7 a părut total absent, iar la întrebări a răspuns monosilabic. El a expediat cu un "perfecto" întrebarea unui ziarist despre situaţia lui Kaka la galactici şi s-a plîns că în Guangzhou "e prea cald". Iar cînd a fost rugat să dezvăluie cum e să schimbi scutece, aluzie la faptul că anul trecut a devenit tată, Ronaldo a spus că "e normal să schimbi scutece".

Reacţia presei? "E egoist şi arogant. Imaginea lui va avea mult de suferit în China", a comentat Yan Qiang, directorul adjunct al principalului cotidian sportiv, Titan Media. Portughezul a mai dres busuiocul în testul mai sus amintit, meci în care a marcat cu călcîiul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
deluxxe81
deluxxe81  •  04 August 2011, 14:28

@skeptik esti prietena lui C.Ronaldo? :)))

lucell
lucell  •  04 August 2011, 12:47

imagina va avea de suferit ...my a$$ . chinezii isi imagineaza ca sunt amuzanti daca pun intrebari pe care orice european normal le considera private, oricum ei intreaba ei rad ca blegii:) ascensiunea lor dupa o muna robotica si totodata titanica se va termina tragic cat de curand:) sa zica merci ca s-a dus acolo :)

christiano0
christiano0  •  04 August 2011, 10:55

Wonderful C Ronaldo! Nu am vazut sau auzit fotbalist sa munceasca mai mult ca el....nu talentul l-a facut mare, ci munca. Munk, munca , mnca, mnk ?!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close