INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REACŢIE ŞOCANTĂ

Chinezul Wang Dalei către fani: "Cretinilor, din cauza voastră fotbalul nostru nu progresează!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2010 00:00

După ce China a pierdut luni primul meci din Jocurile Asiei, fiind învinsă pe teren propriu de Japonia cu 3-0, portarul Wang Dalei a avut o reacţie incredibilă.

Desemnat cel mai slab jucător de pe teren şi fiind criticat dur de suporteri, goalkeeperul de 21 de ani şi-a pierdut controlul şi a atacat la rîndul său pe contul de Twitter.

"Pe voi nu pot să vă numesc suporteri, sînteţi doar o adunătură de cîini. Cretinilor, din cauza voastră fotbalul nostru nu poate progresa. Nu era suficient că eram la pămînt, voi daţi în continuare?", a scris portarul.

A doua zi, presa l-a întrebat cum explică acele cuvinte. "Nu mă interesează ce zice lumea, dacă voi credeţi că am adresat cuvinte jignitoare, este problema voastră. Aşa sînt eu, luaţi-mă aşa cum sînt", a replicat Dalei.

Wang Dalei este în atenţia lui Inter Milan si Manchester City, fiind considerat unul dintre cei mai promiţători portari chinezi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează