INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER A LUAT AL 17-LEA TITLU

Chivu bis

Articol de - Publicat luni, 18 mai 2009 00:00

Căpitanul “naționalei” a sărbătorit al doilea “scudetto” cu Inter și prin victoria de aseară cu Siena (3-0)


Inter n-are rival în Italia. De 4 ani la rînd “nerazzurrii” sînt abo­­nați la titlu. Au ajuns la 17 și i-au egalat pe dușmanii de la Milan. Iar Chivu și-a trecut în cont al doilea “scudetto”, cîștigat fără emoțiile ultimei etape. Chiar trupa lui Ancelotti l-a făcut campion, pierzînd la Udine (1-2).

Pentru căpitanul “naționalei” fiesta a început sîmbătă seară. În cantonament, alături de președin­tele Massimo Moratti, care aniversa 64 de ani. A continuat în Piața Domului, unde “nerazzurrii” au ajuns într-un autocar decapotabil. Cristi a fost sufletul petrecerii, împreună cu Materazzi și Stankovici. Și-a pus perucă în culorile clubului, a îmbrăcat tricoul special cu cifra 17 pe spate și cu înscrisul “0 tituli”, dedi­cație pentru Milan. Și s-a terminat aseară, cu Siena (3-0) lui Codrea. Cînd Inter a făcut iar show în fața a 80.000 de tifosi, intrînd în teren cu un imens steag celebrînd titlul 17. Tricourile de campioni le vor primi însă pe 31 mai, după ultima etapă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
 •  18 Mai 2009, 19:56

sa-ti dai cu cifra 17-n cap bah!!

 •  18 Mai 2009, 13:03

De cand e la Inter nu a mai jucat nimic....intra din cand in cand, ca e mai mult accidentat...

 •  18 Mai 2009, 09:25

De ce este dragul nostru "capitan" singurul cu bere in mana ??? nu se putea bucura decat cu alcoolul in nas ??? Chivu a uitat ce insemna fotbalul cam de cand a plecat din Olanda... a ramas doar numele de el..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează