INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

Chivu e pe autocarul Interului » Nerazzurrii au un nou mijloc de transport și au pornit deja prima polemică în Milano

Articol de GSP - Publicat luni, 09 ianuarie 2017 00:00

Nerazzurrii au un nou autocar marca Irizar, o companie spaniolă specializată în bus-uri de lux, colaborând mult cu Scania.

Pe laterale, în centru se află o fotografie imensă cu ultima mare echipă a Interului: campioana Italiei, a Europei și a lumii în 2010. Și în această imagine (făcută după cucerirea Ligii Campionilor) este și Cristi Chivu!

Noul pullman a declanșat și o polemică în capitala Lombardiei. Pe el scrie " Inter, la squadra di Milano". Iar fanii Milanului au pornit deja protestele.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
921467891321691
Nicu Manole  •  09 Ianuarie 2017, 10:07

O ,, echipa " din Milano, era de ajuns ! Isi dadea seama oricine , despre cine este vorba ! Si -au pus fotografie cu o cupa castigata dupa aproape jumatate de secol si aceea murdara. In 2010, un maniac a cheltuit 800 milioane de euro pentru a o castiga ! Ma intreb , daca echipei adevarate din Milano , A.C.MILAN i-ar ajunge o garnitura de tren ,pentru a-si etala trofeele castigate pe teren ? Doar ca Milan, nu ar face niciodata asa ceva. Inter, prin gesturi de nimic si transferuri cu nume sonore, mai ies si ei in evidenta ! Milan si-a facut un renume in fotbalul mondial ! Voi cine sunteti ? Nici cu fotografia pe autocar, nu va recunoaste lumea din Italia, ce sa mai vorbim in lume...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează