INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Cristi Chivu pleacă de la Inter » Italienii au anunțat deja numele înlocuitorului

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 09:40 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 09:48

Cristi Chivu (43 de ani) va pleca de la Inter Primavera, anunță jurnaliștii italieni. Antrenorul român va părăsi echipa la finalul sezonului pentru a prelua o nouă formație.

Decizia îi aparține fostului internațional român care își dorește o nouă provocare în cariera lui de antrenor.

Prima reacție a lui Zeljko Kopic despre transferul lui Domagoj Pavicic, pentru GSP.ro: „Are excelente abilități tehnice și înțelege foarte bine jocul”
DINAMO
Prima reacție a lui Zeljko Kopic despre transferul lui Domagoj Pavicic, pentru GSP.ro: „Are excelente abilități tehnice și înțelege foarte bine jocul”

Inter i-a găsit înlocuitor lui Cristi Chivu

„Cristi Chivu se desparte de Inter la finalul sezonului, decizia îi aparține. Există și un înlocuitor pentru el. Cel mai probabil, echipa va fi preluată de Samir Handanovic, care a revenit la club după retragerea din cariera de jucător”, menționează fcinter1908.it.

Lui Handanovic i s-a propus ca după retragerea din cariera de jucător să rămână în cadrul clubului. Venit în 2012 pe "Giuseppe Meazza", fostul portar a preluat banderola de căpitan în februarie 2019, după plecarea cu scandal a lui Mauro Icardi. Ultima apariție pe teren a avut-o pe 3 iunie, într-o partidă cu Torino.

Contractul lui Chivu expiră pe 30 iunie 2024, iar în vară ar urma să facă pasul la un club mare. Câteva echipe, unele din Italia, iar altele din străinătate, s-au interesat deja de el în ultimele luni, dar românul a decis să rămână la Inter până la momentul potrivit.                                                                                                      
Gazzetta dello Sport, cotidian italian

Cristi Chivu, campion cu Inter

Inter a pierdut pentru prima oară în acest sezon etapa trecută, pe terenul lui Juventus, scor 0-1, dar echipa lui Chivu rămâne pe primul loc.

Cristi Chivu este campion de iarnă cu squadra Primavera a lui Inter. Echipa lui  are un avans de un punct față de AS Roma, ocupanta locului 2. 

Chivu este la Inter din 2018, când a preluat echipa U14. În 2019 s-a transferat la U17, iar în anul următor a făcut pasul la squadra U18, alături de care a jucat în semifinala play-off-ului pentru campionat. În stagiunea 2021-2022 a reușit să câștige titlul cu Primavera 1.

Citește și:

Basarab Panduru a analizat transferurile de la vârful Superligii » Cine l-a dezamăgit: „La ce declaraţii au fost, mă aşteptam la altceva”

ReSTART în Superligă » 10 întrebări majore într-un retur de foc: de la încrederea FCSB-ului la marea dilemă de la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Mariann_77
Mariann_77  •  17 Ianuarie 2024, 13:33

Chivu va parasi pe Inter pentru a prelua o noua echipa..care echipa?:)

Shogun01
Shogun01  •  17 Ianuarie 2024, 13:31
Postat de calinescu_ pe 17 Ianuarie 2024, 11:08

Cu greu o sa reuseaca in cariera de antrenor ...!!!!

dc vine la Dinamo, isi va incheia cariera de entrenor

calinescu_
calinescu_  •  17 Ianuarie 2024, 11:08

Cu greu o sa reuseaca in cariera de antrenor ...!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează