INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chivu şi ”duşmanul” Zidane în echipa ideală a lui Materazzi: ”Zizou m-a ajutat să iau Mondialul”

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 22:39

Fostul interist îi e recunoscător francezului pentru capul pe care i l-a aplicat în piept în finala CM 2006. Adversarul a fost eliminat şi el a cîştigat trofeul


Interistul Marco Materazzi s-a retras din fotbal în 2011, dar rămîne un magnet pentru media. Mai ales cînd vorbeşte despre conflictul său cu Zinedine Zidane din finala Mondialului 2006.

Invitat de jurnaliştii de la "Sport Mediaset" să alcătuiască echipa lui ideală, fostul apărător n-a stat prea mult pe gînduri. Cristi Chivu, coechipier la Inter şi bun prieten, e alături de el în defensivă. Iar în spatele "vîrfului" Eto'o, lîngă Cassano, surpriză! Materazzi l-a plasat tocmai pe "duşmanul" Zidane.

"De ce Zidane?!", s-au mirat realizatorii, cu gîndul la capul în piept pe care francezul i l-a aplicat în finala CM 2006, motiv pentru care a şi fost eliminat. Răspunsul fostului internaţional italian: "Zizou are un loc special în inima mea. Doar m-a ajutat să cîştig Mondialul. Nu mă mai gîndesc la faza aceea, mi-a rămas în minte doar momentul în care am ridicat trofeul".

ECHIPA LUI MATERAZZI
Julio Cesar - Maicon, Cannavaro, Materazzi, CHIVU - Gattuso, Stankovici, De Rossi - Cassano, ZIDANE - Eto'o


Către Mourinho: "Nenorocitule!"
Materazzi a povestit că în momentul în care a aflat despre plecarea lui Mourinho de pe banca Interului, în 2010, i-a strigat: "Nenorocitule, mă laşi cu Benitez!". Fostul apărător nu s-a înţeles deloc cu succesorul portughezului: "Rafa credea că le ştie pe toate".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
kobritzzzaaa
kobritzzzaaa  •  15 Noiembrie 2012, 01:35

Deci materazzi e un porc pana la capat,, nici nu vreau sa-mi imaginez, desi am citit diferite variante in presa, ce i-a spus lui zidane, daca l-a determinat pe unul dintre cei mai calmi fotbalisti din lume sa aiba reactia pe care a avut-o. Eu ma intrebam cam ce reactie avea un jucator gen zlatan sau balotelli, cred ca materazzi isi incheia cariera in meciul ala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează