INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Chivu stă două săptămîni pe tuşă. A făcut întindere în meciul pierdut cu 1-2 în faţa lui ŢSKA Moscova

Cristi Chivu s-a accidentat la meciul cu ŢSKA Moscova
Cristi Chivu s-a accidentat la meciul cu ŢSKA Moscova

Articol de - Publicat joi, 08 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 decembrie 2011 20:00

Accidentările se ţin scai de Cristi Chivu. După problemele la ambele glezne, din debutul sezonului, fundaşul Interului e din nou indisponibil. Miercuri seară, la 1-2 cu ŢSKA Moscova, a suferit o întindere la muşchiul aductor de la coapsa dreaptă şi la pauză a trebuit să fie schimbat.


Consultul efectuat ieri dimineaţă a confirmat diagnosticul iniţial, iar medicii clubului nerazzurro i-au recomandat două săptămîni de pauză.

Românul e în ultimul an al unui contract pe 5 sezoane cu Inter şi, potrivit presei italiene, clubul nu intenţionează să-i prelungească acordul scadent în vară.

Gazzetta dello Sport a scris recent că patronul Massimo Moratti i-a găsit deja înlocuitor în persoana lui Jan Vertonghen de la Ajax Amsterdam.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
blue_sky
blue_sky  •  09 Decembrie 2011, 00:52

Chivu are de cativa ani intindere la fotbal nu la coapsa si nu mai joaca nimic.Nu inteleg prostia celor care il regreta ca s-a retras de la nationala, cand omul s-a saturat demult de fotbal si si-a vazut sacii in caruta.Ceea ce n-am sa inteleg niciodata e cum de un club ca Inter ii plateste un salariu astronomic(5 milioane de euro pe an) si el nu joaca nimic.Oricum salariile fotbalistilor sunt nesimtite fata de toti ceilalti care muncesc toata ziua si nu castiga toata viata cat i-au acesti imbuibati, care dupa cativa ani s-au aranjat pe viata.Dar asta e societatea in care traim, nimic nu mai este corect.

kpr4x
kpr4x  •  08 Decembrie 2011, 21:55

cred ca a facut intindere la blat .. nenorocitii .. macar astia stiu sa faca blaturi nu ca Lyon

cristiano9ron
cristiano9ron  •  08 Decembrie 2011, 21:41

Da si Jiji Becali un premiu de Craciun (premiul :2 oi si jumatate de berbec) - Lista Candidatilor (pentru realizatorii care l'au lins in fund in 2011) 1. Samuila (Gsp) 2. Horia Ivanovic (gigi, pardon Digi) 3. D. Udrea (Gsp) 4. Redactia Sport.ro (nu le stiu numele, stiu ca sunt becalioti) Votati cu 1,2,3 sau 4 !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează