INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Mbappe, pus la zid de un campion mondial cu naționala Franței: „Ajunge! Are un salariu nebunesc și vrea să decidă el totul la echipă!”

Kylian Mbappe. Foto: Imago Images
Kylian Mbappe. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 12:48 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 13:14

Kylian Mbappe (24 de ani) a fost atacat dur de fostul internațional Christophe Dugarry (51), pentru cum a ales să protesteze public contra clipului de prezentare a campaniei de abonamente a lui PSG.

Nu toată lumea a apreciat modul în care Kylian Mbappe s-a revoltat pe Instagram pentru noul videoclip de prezentare a campaniei de reînnoire a abonamentelor lui PSG în care nu apare decât el dintre vedete și e singurul care vorbește. 

Victorie pentru conducerea lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat
DINAMO
Victorie pentru conducerea lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat

Kylian Mbappe: „Nu sunt de acord cu acest filmuleț publicat”

Nu sunt de acord cu acest filmuleț publicat. Părea un interviu obișnuit în cadrul unei campanii de marketing, dar nu am fost informat despre conținut. Acesta e motivul pentru care mă lupt pentru drepturile individuale de imagine. PSG e un club mare, o familie, dar cu siguranță nu e Kylian Saint-Germain!".

A fi parizian înseamnă să fii mândru, de cine ești, de ceea ce reprezinți, să fii ambițios, să vrei să faci lucruri mari. Înseamnă dorința de a câștiga, să te depășești mereu, să nu uiți niciodată de unde vii. 

- Kylian Mbappé, mesaj din videoclip

Christophe Dugarry: „Nu trebuie să facă circ”

Un fost internațional, Christophe Dugarry, l-a criticat dur pe noul căpitan al campioanei Franței în emisiunea „Rothen se aprinde”: „M-am săturat de toate reacțiile lui, nu înțeleg care e mesajul lui. Nu este elegant ce-a făcut și e lipsit de respect. Tipul care a făcut această promoție este responsabil pentru greșelile lui PSG? Să se oprească din a-și impune ego-ul. Pierd jocuri unul după altul!

Să joace pe teren și să arate cât valorează. Au salarii nebunești. Nu trebuie să facă tot acest circ pentru că nu si-a dat aprobarea pentru o reclamă. Cui îi pasă? Vrea să se ocupe el de tot! Marketing, comunicare, să numească directorul sportiv, să aleagă jucatorii cu care vrea sa joace... Oprește-te o dată! Ajunge, vezi-ți de minge!”.

Clubul ar fi trebuit să-l avertizeze că l-a pus în centrul campaniei de marketing. OK, însă merită un mesaj pe rețelele sociale, în loc să sune conducerea și să rezolve acest lucru în cadru intern? 

- Christophe Dugarry, fost atacant francez

Citește și:

De Laurentiis, patronul lui Napoli, șochează: „Am refuzat o ofertă de 2,5 miliarde de euro”

Moartea mamei l-a marcat puternic pe starul lui Bayern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Draconian
Draconian  •  07 Aprilie 2023, 13:26

Dugarry da lectii lui Mbappe..?..el Dugarry, un jucator mediocru, fara veleitati fara personalitate... îsi permite el un neica-nimeni sa-i bata la televiziune obrazu lu Kylian, un luptator, un jucator talentat, un fenomen extrem de ambitios, chiar si noi daca îl aveam pe Mbappe eram sigur calificati la toate turneele, în primele echipe din lume...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează