INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SURPRIZĂ

Cine e cea mai bună echipă din Spania? Nici Real, nici Barcelona!

Lui Mourinho parcă nu-i vine să creadă că e cineva peste Real
Lui Mourinho parcă nu-i vine să creadă că e cineva peste Real

Articol de GSP - Publicat luni, 30 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 ianuarie 2012 13:27

Real Madrid şi FC Barcelona acaparează întreaga atenţie. Se consideră că ele sînt cele mai bune formaţii din Spania. Nu este însă tocmai aşa. Există altă echipă ale cărei realizări le întrec pe cele ale protagonistele din El Clasico.

Se numeşte Arroyo, iar rezultatele obţinute în liga a treia sînt cele mai bune din întreg fotbalul spaniol. Dacă, de pildă, Real este lider în La Liga cu 52 de puncte în 20 de etape, Arroyo a adunat 62 de puncte după disputarea a 22 de partide. Şi e invincibilă: a înregistrat 20 de victorii şi numai două egaluri. În plus, posedă cea mai bună defensivă, doar 9 goluri încasate, şi se află pe locul secund la eficacitate, cu 58 de reuşite, singura care a putut-o întrece fiind Noja (61). În a 3-a divizie spaniolă sînt angrenate 363 de echipe.

Performanţa a fost remarcată de ”Marca”, ziar care a ţinut să atragă atenţia: ”Degeaba cei  de la Real şi Barcelona se bat cu pumnul în piept, sînt alţii mai buni decît ei!”.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
spectatorul
spectatorul  •  30 Ianuarie 2012, 14:35

Se pare ca articolul a fost preluat si tradus din Marca. Daca e adevarat, m-am lamurit si in privinta lor.

andreiyiy
andreiyiy  •  30 Ianuarie 2012, 14:33

si asta nu e nimic. eu cu baietii din echipa nu am mai luat bataie de 3 ani pe sintetic (jucam cu copii de 10 ani dar ce conteaza)... suntem cei mai buni din lume sau ce?

juv3ntin
juv3ntin  •  30 Ianuarie 2012, 13:45

penibil articolu' sau ce?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează