INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Cine-l crede pe Mancini? :D » "Sînt trist, mi-a plecat un copil"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 30 ianuarie 2013 13:49

Nu au trecut nici 24 de ore de cînd AC Milan şi Manchester City s-au înţeles pentru transferul atacantului  în vîrstă de 22 de ani, dar absenţa lui Super Mario se simte deja în Anglia.

Roberto Mancini, managerul lui City, susţine că i-a fost foarte greu să se despartă de Balotelli după 2 ani şi jumătate cu o mulţime de evenimente pe ”Etihad”, inclusiv o ceartă aprinsă pe care cei doi au avut-o deunăzi în timpul unui antrenament.

”Sîntem foarte trişti ca ne-am despărţit de Mario, un jucător aşa de important pentru noi. Cu el am cîştigat Premier League şi FA Cup în doi ani. Pentru mine Balotelli a fost ca un copil, am investit în el foarte mult timp, îl iubesc pe băiatul ăsta. Îi urez tot binele din lume în Italia, unde poate deveni unul dintre cei mai buni jucători din lume”, a declarat Mancini pentru TheSun.

Atacantul italian va semna astăzi cu AC Milan, locul 5 în Seria A, pentru  suma de aproximativ 20 de milioane de lire.

Sursa: thesun.co.uk

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
flo_ax
flo_ax  •  30 Ianuarie 2013, 17:35

Eu zic ca Milanul e singura destinatie optima pt bolundul asta. Din moment ce e asa mare fan, declarat chiar si din postura de jucator al marii rivale, poate poate la Milan va incerca sa-si ajute mai mult echipa

dori26
dori26  •  30 Ianuarie 2013, 17:27

haha...mai avea un pic si ii dadea si o lacrima lui mancini....bla bla bla....vrajeala pentru mass-media...abia astepta sa scape de pseudovedeta asta...

lutescutudor
lutescutudor  •  30 Ianuarie 2013, 16:23

Pai nu stiu care alt antrenor in afara de Mancini ii mai suporta atatea lui Balotelli. Probabil a fost si presat de conducere sa il vanda, cine stie, oricum si Balotelli e tanar si are vreme sa creasca atat in joc cat si la mansarda.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează