INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cine pariază mai mult! » Un norvegian vorbeşte de blaturile din Premier League

Claus Lundekvam (stînga), 357 de meciuri la Southampton şi 40 la
Claus Lundekvam (stînga), 357 de meciuri la Southampton şi 40 la "naţionala" Norvegiei // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 12 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 11 iulie 2012 22:03

Fost la Southampton, Lundekvam dezvăluie că se înţelegea cu căpitanul advers, dar "ştiu că acest fenomen se întîmpla şi la alte echipe"

Claus Lundekvam are 39 de ani, s-a retras în 2008, după 12 ani la Southampton, şi a petrecut de atunci mult timp la clinicile de dezacoolizare şi dezintoxicare.

Într-o perioadă în care fotbalul e devorat de pariuri, norvegianul mărturiseşte: "Şi eu mizam mult, chiar la meciurile echipei mele. Nu sînt mîndru, dar acesta e adevărul. De multe ori mă înţelegeam cu căpitanul adversarilor şi pariam pe primul out, primul corner, cine începe, primul cartonaş, primul penalty... Niciodată pe rezultat, eram profesionist, însă, în rest, cam pe orice. Şi ştiu că acest fenomen se întîmpla şi la alte echipe!".

Aceste cuvinte se leagă cu dezvăluirea din 2009 a lui Matt Le Tissier (43 de ani), mare fotbalist al lui Southampton în perioada 1986-2002: "Am pariat 10.000 de lire că mingea va ieşi din teren la mai puţin de 75 de secunde de la startul meciului. Nu spusesem nimănui şi am alergat ca nebunul s-o dau în out. După 70 de secunde am reuşit. Era un timp neutru, nu am cîştigat, dar nici n-am pierdut".

"Ştiam că e interzis să pariem, dar o făceam ca distracţie. Oricînd apărea ocazia, pariam. Era parte din stilul de viaţă al fotbaliştilor" (Claus Lundekvam, fundaş Southampton, 1996-2008)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează