INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Manchester City i-a convins pe șefii Realului că e timpul pentru investiții serioase » Cine sunt cele patru mari ținte ale galacticilor

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 18 mai 2023 17:32 / Actualizat joi, 18 mai 2023 18:11

După 1-1 și 0-4 cu Man. City, șefii lui Real Madrid pregătesc o împrospătare a lotului. Cotidianul AS dezvăluie și câteva dintre țintele clubului blanco pentru sezonul viitor, dar și cu bătaie mai lungă, pentru 2024/2025.

Eșecul usturător suferit de la Real Madrid pe „Etihad”, în returul semifinalelor Ligii, a readus în prim-plan nevoia unei împrospătări masive a lotului blanco. Operațiunea „Jude Bellingham” este în derulare, Madridul s-a înțeles deja cu jucătorul, numai că Borussia Dortmund cere 150 de milioane de euro în schimbul mijlocașului în vârstă de 19 ani. 

Cu 50 de milioane mai mult decât e dispus președintele Florentino Perez să investească. Dacă nu va ajunge la un numitor comun cu nemții, Perez are un plan B, potrivit cotidianului AS: mijlocașul lui Celta Vigo, Gabri Veiga.

Harry Kane, „adjunct” pentru Benzema

Madrilenii caută, de asemenea, un număr 9. „Benzema va continua până-n 2024, când va sosi Endrick, iar Real va da asaltul la Haaland sau la Mbappe”, dezvăluie același AS. 

Potrivit jurnaliștilor spanioli, deocamdată se caută o soluție pentru cazul în care Karim, 36 de ani, va avea nevoie de câte-o pauză sau va fi accidentat: „Țintele sunt Dușan Vlahovici, de la Juventus, și Harry Kane, care nu și-a prelungit contractul cu Tottenham, scadent în 2024. Kane e candidatul ideal, numai că negocierile cu patronul lui Spurs, Daniel Levy, se anunță foarte spinoase. De asemenea, este greu de crezut că internaționalul englez ar accepta un rol secundar”.

Poți să pierzi la penalty-uri, în prelungiri, 2-1, 2-0... dar un 4-0 e foarte greu de acceptat.

- Thibaut Courtois, portar Real Madrid

Reece James și Alphnso Davies, operațiuni complicate

Potrivit aceluiași AS, antrenorul Carlo Ancelotti vrea întăriri și pe lateralele defensivei. Candidați? Reece James, de la Chelsea, pentru flancul drept: "Tânăr, 23 de ani, experimentat și exact profilul dorit de clubul blanco. Operațiune foarte complicată din cauza faptului că are contract până în 2028 și Chelsea nu este dispusă să vândă".

Pentru flancul stâng, principala țintă este Alphonso Davies, de la Bayern. Canadianul are contract până-n 2025, munchenezii vor să i-l prelungească neapărat, dar discuțiile demarate de ceva timp n-au dat deocamdată roade. Impresarul său, Nick Huoseh, a recunoscut că a primit mai multe oferte pentru clientul său, iar revista Sport Bild a dezvăluit că interesate sunt în primul rând Real și Man. City.

Dacă-l anihilezi pe Vinicius, Real Madrid nu are un plan B.

- Kyle Walker, fundaș Man. City

Înfrângerea în fața lui City e doar un pas spre îmbunătățire. Anul viitor voi fi aici și mă voi lupta pentru un nou trofeu Champions League

- Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

„Cutremur” în Portugalia » Benfica, Sporting, Porto, suspectate de fraudă fiscală și delapidare! La fel și Jorge Mendes

Vor să înăsprească pedeapsa pentru fotbalistul care a încălcat de 262 de ori regulamentul anti-pariuri » Cererea trimisă de Federația Engleză de Fotbal la FIFA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează