INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

City a pus mîna pe Alexis Sanchez!

Alexis Sanchez, în prim-plan, a fost supranumit
Alexis Sanchez, în prim-plan, a fost supranumit "Nino Maravilla" (Copilul minune) de suporterii chilieni Foto: AP-Agerpres

Articol de - Publicat luni, 13 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 12 iunie 2011 21:45

Pentru internaţionalul chilian, ”cetăţenii” îi vor plăti lui Udinese 38,5 milioane euro. El va primi un salariu de 4 milioane.


Banii şeicului Mansour îşi spun din nou cuvîntul. Cu 38,5 milioane de euro, patronul lui Manchester City a reuşit ce n-au putut Barcelona, Real şi Inter: să-l convingă pe proprietarul lui Udinese, Giampaolo Pozzo, să-i dea drumul internaţionalului chilian Alexis Sanchez în Anglia.

Purtate de administratorul "cetăţenilor", Brian Marwood, negocierile cu Pozzo au plecat de la 25 de milioane de euro, sumă respinsă din start de omul de afaceri italian: "Dacă marile cluburi nu vin cu o ofertă indecentă înseamnă că nu sînt convinse de valoarea atacantului sud-american şi poate ar fi mai bine ca el să rămînă încă un an la noi". Situaţie în care City a plusat pînă la 38,5 milioane sau 32 de milioane plus slovacul Vladimir Weiss, împrumutat pînă acum lui Glasgow Rangers. Cu Alexis Sanchez, 22 de ani, Marwood s-a pus deja de acord. Chilianul va primi un contract ce-i garantează un salariu anual de 4 milioane de euro, plus diverse premii funcţie de obiectivele atinse.

35,5 milioane de euro e cîştigul realizat de Udinese prin vînzarea lui Sanchez, pe care l-a luat cu doar 3 milioane de la Cobreloa

Copia lui Cristiano Ronaldo?
Greii Europei nu s-au bătut întîmplător pentru Sanchez. Achiziţionat de Udinese în 2006, pe cînd avea doar 18 ani, chilianul a explodat sezonul trecut: 12 goluri în 27 de apariţii în Serie A. Cea mai bună evoluţie, la 7-0 cu Palermo, cînd a înscris de patru ori. Jucător ce poate fi folosit ca aripă sau ca "vîrf", Sanchez e comparat cu Cristiano Ronaldo datorită calităţilor sale: pasează rapid, centrează precis, posedă un excelent control al balonului şi e letal în faţa porţii.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
blaustein
blaustein  •  13 Iunie 2011, 20:19
Postat de felipes22 pe 13 Iunie 2011, 04:00

ce nu stiti voi este ca mai mult decat banii conteaza parerea fotbalistului, asca ca daca el nu vrea la City poate sa platesca aia si 100 de milioane ca degeaba. el vrea la Barcelona. vom vedea la final unde va ajunge..

Se va pune presiune pe el, va fi ademenit cu bani multi, si tot va semna. Insa ,deocamdata nu e nimic concret in cazul lui, indiferent de visele domnului ziarist.

star01
star01  •  13 Iunie 2011, 09:17

city va ramane tot o "echipa de pluton" in Europa cu toti banii"varsati" de seic...asta pana se va supara si va pleca!!!!!

felipes22
felipes22  •  13 Iunie 2011, 04:00

ce nu stiti voi este ca mai mult decat banii conteaza parerea fotbalistului, asca ca daca el nu vrea la City poate sa platesca aia si 100 de milioane ca degeaba. el vrea la Barcelona. vom vedea la final unde va ajunge..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează