INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA CONFEDERAȚIILOR

Claudio Bravo, comparat cu Duckadam după ce le-a aparat trei penalty-uri portughezilor: "Puțini portari se pot lăuda cu așa ceva"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat joi, 29 iunie 2017 13:40

Claudio Bravo a fost eroul lui Chile în meciul cu Portugalia (3-0 d.p) din semifinalele Cupei Confederațiilor, apărând trei lovituri de departajare la loteria penalty-urilor. 

După meci, goalkeeper-ul chilienilor a fost comparat în presa din Spania cu Helmuth Duckadam, cel care a parat patru lovituri de departajare în finala Cupei Campionilor din 1986, când Steaua a învins-o pe Barcelona. 

"Puţini portari pot spune că au apărat toate loviturile la o serie de departajare, însă Claudio Bravo li s-a alăturat acum. Fostul portar al Barcelonei a apărat loviturile lui Ricardo Quaresma, Joao Moutinho şi Nani la Kazan, miercuri seară, în semifinalele Cupei Confederaţiilor.

A amintit de incredibila reuşită a lui Helmuth Duckadam de la ediţia 1985/1986 a Cupei Campionilor Europeni, în care Steaua Bucureşti a învins FC Barcelona cu scorul de 2-0 la loviturile de departajare", au scris cei de la Marca. 

Chile s-a calificat în finala Cupei Confederațiilor, unde se va duela cu învingătoarea partidei dintre Germania și Mecix. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează