INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Colaborare de vis cu Mourinho! Salariul uriaş pe care îl vrea Zlatan la Manchester!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2016 15:35

Zlatan Ibrahimovici susține că și-a decis deja viitorul, iar destinația cea mai probabilă este Manchester United, unde ar putea lucra din nou cu Jose Mourinho.

Conform The Guardian, atacantul de 34 de ani dorește să se alăture "diavolilor" și a cerut un salariu anual de 15 milioane de euro.

"Mi-am decis viitorul. Am luat decizia cu ceva timp în urmă.

Mourinho este omul care să le readucă succesul. Am avut o perioadă fantastică atunci când am lucrat cu el. Nu știu dacă vom lucra din nou împreună. Sunt oferte concrete din Premier League. Dar nu garantez nimic", a declarat Zlatan, citat de BBC.

Ibrahimovici a anunțat deja că se desparte de PSG după patru sezoane și tot atâtea titluri de campion, iar în afară de Manchester United, suedezul a avut oferte și de la LA Galaxy și cluburi din Orientul Mijlociu.

Jose Mourinho este antrenorul care va prelua, cel mai probabil, gruparea engleză, după demiterea lui Louis van Gaal. Ibrahimovici și tehnicianul portughez au mai lucrat împreună la Inter, în sezonul 2008-2009.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
ottobraun
ottobraun  •  26 Mai 2016, 17:49

astia de la Manu vor intra in insolventa ca si Rangers!

brifcor
brifcor  •  26 Mai 2016, 17:36

Stranii articolele astea nesemnate (nu si le asuma nimeni ?) pantru o publicatie ce se vrea lider ce piata, ca sa nu zic monopol pe print. Iar expresiile traduse mot-pour-mot, gen "Estul Mijlociu" denota mult profesionalism... :)

manutd.steaua
manutd.steaua  •  26 Mai 2016, 16:24

nu stiu cum ati calculat de v-a dat o suma enorma!jucatorul bine liber,deci 15 milioane pe an este super afacere!daca semneaza pe 2 ani,inseamana 30 de milioane.daca stai sa te gandesti,cu di maria s-au pierdut 10 milioane din cumparare si vanzare,plus salariu si probabil alti bani cand a plecat,deci aproape 20 milioane...aia teapa,si putea fi mai mare,dar asa e cand cumperi toate p[etardele de pe la real madrid!sper sa nu mai faca greseala sa aduca united o alta nulitate de la real,precum james sau bale cu 100 de milioane,ca e foarte posibil sa-si ia pana la urma cea mai mare teapa din istoria fiotbalului daca mai face afaceri cu real madrid!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează