INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPERCUPA EUROPEI

Autorul golului lui City în Supercupa Europei ar putea fi vândut până la finele lunii

Deși a marcat în două finale, Cole Palmer nu i-a câștigat încrederea lui Pep Guardiola // Foto: Imago
Deși a marcat în două finale, Cole Palmer nu i-a câștigat încrederea lui Pep Guardiola // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 17 august 2023 11:22 / Actualizat joi, 17 august 2023 11:48

Cole Palmer (21 de ani), extrema dreaptă a lui Man. City, care a anulat avantajul luat de Sevilla prin golul lui En-Nesyri, va fi transferat în acest mercato. Managerul Guardiola a făcut anunțul după Supercupa Europei cucerită la loviturile de departajare (5-4).

Pep Guardiola nu doar transferă jucători la Man. City, ci mai și vinde tineri de perspectivă, care nu au loc acum în formula campioanei Europei. Este și cazul lui Cole Palmer, jucător promovat din academia clubului și care a debutat în Premier League acum un an și zece luni, la 2-0 cu Burnley

Extrema dreaptă, care a profitat de plecarea lui Ryan Mahrez și de absența lui Bernardo Silva, a marcat aseară în repriza a doua a Supercupei Europei cu Sevilla, de la Atena, golul egalizator. O lovitură de cap cu care a anulat reușita lui En-Nesyri.

Guardiola a câștigat Supercupa Europei, apoi a „înțepat” veninos la conferință: „O spun din Grecia: «vă mulțumim» mult!”
MANCHESTER CITY
Guardiola a câștigat Supercupa Europei, apoi a „înțepat” veninos la conferință: „O spun din Grecia: «vă mulțumim» mult!”

Palmer, doar de opt ori titular

Managerul „cetățenilor” i-a dat o veste proastă celui ce a împins meciul la loviturile de departajare. Daily Mail scrie că Palmer are mari șanse să plece până la sfârșitul lunii, nu sub formă de împrumut, ci vândut definitv. Internaționalul englez de tineret a bifat 850 de minute în sezonul trecut și nu a fost decât de opt ori titular la City în toate competițiile. 

A reușit un singur gol, în Cupa Angliei, și în total a bifat 25 de prezențe în teren în tricoul campioanei din Premier League. Palmer a punctat și în Supercupa Angliei (1-1), pierdută de Man. City la loviturile de departajare (1-4) cu Arsenal. Atunci, Cole a venit de pe banca de rezerve, înlocuindu-l pe Haaland, și a deschis scorul la numai 13 minute de la intrarea în joc.

6goluri și două pase decisive are Cole Palmer în 41 de partide bifate pentru Manchester City în toate competițiile

Curtat de Brighton și West Ham

Nici cu această reușită nu a putut să-l convingă pe Guardiola că trebuie să rămână, managerul spaniol considrând că el ar juca mai mult la altă echipă. Brighton și West Ham și-au manifestat interesul pentru tânărul blond. 

„Nu știu exact ce se va întâmpla cu el, dar sigur nu va fi împrumutat. Mai degrabă îl vindem și am înțeles de la el că vrea să fie mai activ decât în sezonul precedent. Ryan a plecat și acum e un loc în plus disponibil. Clubul va decide ce este mai bine pentru Cole”, a declarat Pep Guardiola după trofeul câștigat ieri. 

22de goluri și 11 assisturi a reușit Cole Palmer în 29 de meciuri la echipa U21. A înscris o dată și în Liga Campionilor

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Manchester City, premii incredibile pentru 4 trofee! Câți bani a încasat campioana Angliei după câștigarea Supercupei Europei

Neymar l-a menționat pe Ronaldo în primul interviu din Arabia Saudită: „Au zis că e nebun! Ia uitați-vă acum”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close