INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTARUL FANTASTIC

Colegii au punctat cu Iraizoz

Articol de - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Eroul meciului cîştigat în faţa lui Real Madrid (1-0), sîmbătă seară, portarul lui Athletic Bilbao, Iraizoz, a fost luat cu asalt de coechipieri la finalul partidei.

Întrebat de jurnalişti de unde pînă unde un asemenea val de entuziasm, Iraizoz a ezvăluit: "Colegii mei erau bucuroşi de două ori. O dată pentru victoria obţinută, dar şi pentru că mă au în echipă la divizia fantastică. Au făcut puncte cu mine".

Iraizoz a fost ales de cotidianul Marca drept cel mai bun jucător de pe teren. El a scos numeroase mingi grele, în special la ocaziile lui Cristiano Ronaldo.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
clau1981
clau1981  •  17 Ianuarie 2010, 13:36

offf offf offf, asta e... poate data viitoare impotriva realului iraizoz nu va mai avea acelasi noroc! :(

Vezi toate comentariile (1)
Comentează