INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Comisia de Arbitri din Premier League își cere scuze pentru un penalty refuzat » Echipa defavorizată a 3-a oară în acest sezon

Articol de - Publicat luni, 10 aprilie 2023 11:58 / Actualizat luni, 10 aprilie 2023 11:58

Howard Webb (51 de ani), șeful PGMOL, a admis că Stuart Atwell și VAR au greșit la Tottenham - Brighton 2-1, când n-au acordat 11 metri oaspeților la contactul în careu dintre Kaoru Mitoma și Pierre-Emile Hojberg.

Brighton s-a plâns că a pierdut, sâmbătă, meciul de la Londra cu Tottenham (1-2) din cauza arbitrajului. După nici 24 de ore, „Comisia Arbitrilor Profesioniști (PGMOL) a recunoscut că centralul Stuart Atwell trebuia să-i acorde un penalty în minutul 74 și că nici asistentul video nu a intervenit să corecteze eroarea", anunță Sky Sports, Evening Standard și BBC.

„Plângi acum, că fiul tău nu se va naște!” » Cuvintele cumplite aruncate de Alex Baena lui Federico Valverde: de asta l-ar fi lovit!
SPANIA
„Plângi acum, că fiul tău nu se va naște!” » Cuvintele cumplite aruncate de Alex Baena lui Federico Valverde: de asta l-ar fi lovit!

Pierre-Emile Hojberg l-a doborât în careu pe Kaoru Mitoma, călcându-l pe picior

„Howard Webb, chief officer al PGMOL, și-a cerut scuze lui Brighton pentru greșeala făcută și a analizat toate deciziile luate de brigada de arbitri în această partidă", au explicat cei de la BBC. 

Evening Standard a dezvăluit că „Webb a contactat clubul oaspete și a admis că formația lui Roberto De Zerbi a avut un 11 metri refuzat la scorul de 1-1 și VAR trebuia să modifice decizia proastă luată de la centru". În faza respectivă, Pierre-Emile Hojberg l-a doborât în careu pe Kaoru Mitoma, călcându-l pe picior, iar cinci minute mai târziu Kane a închis tabela și a decis victoria lui Spurs.

Două goluri anulate pentru Brighton

În același joc, Brighton a avut două goluri anulate pentru hențuri și ultimul dintre acestea a provocat o altercație între cele două bănci de rezerve, care s-a soldat cu eliminarea celor doi manageri, Cristian Stellini și Roberto De Zerbi. Potrivit BBC, echipa învinsă a cerut explicații și despre aceste două decizii și despre cartonașul roșu acordat antrenorului italian, care, susține conducerea "pescărușilor", nu se certa cu nimeni, ci încerca să calmeze spiritele inflamate.

Este pentru a treia oară în acest sezon din Premier League când PGMOL își cere scuze lui Brighton pentru gafele arbitrilor săi. Primul episod a fost o lovitură de pedeapsă refuzată la 1-2 cu Aston Villa, iar al doilea, un gol, anulat eronat, care ar fi adus succesul cu Crystal Palace (1-1).

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

„BOMBĂ” în La Liga: până la Messi, Barcelona repatriază alt nume mare

Lovit de arbitru?! Fază nemaivăzută în Liverpool - Arsenal: „O să aibă mari probleme”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (2)
anticircotas
anticircotas  •  10 Aprilie 2023, 15:57

Da? Şi la câte scuze se dau puncte înapoi? La 3, la 6, la 10? Nu e ca pe maidan, la trei cornere - unşpce metri?

Hcm27
Hcm27  •  10 Aprilie 2023, 12:24

Auziți, Domnule Vassaras?La noi, pe când?Suntem " mai perfecti" decât englezii?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează