INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Condamnare în cazul oribil al vedetei lui Bayern care și-a bătut nevasta

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat vineri, 15 septembrie 2017 14:31

Internaţionalul francez al echipei Bayern Munchen, Kingsley Coman, a fost condamnat, joi, pentru violenţă domestică, el urmând să achite o amendă de 5.000 de euro.

Coman a fost judecat la tribunalul din Meaux şi a pledat vinovat pentru că a atacat-o pe modelul Sephora Goignan, mama fetiţei lui de 18 luni, acasă pe 24 iunie la şi apoi pe 26 iunie, la Magny le Hongre.

Faptele pentru care a fost condamnat fotbalistul datează din luna iunie. Coman a fost reţinut în iunie timp de câteva ore la Seine-et-Marne, după o plângere depusă de fosta sa parteneră de viaţă însă a fost eliberat după câteva ore.

Jucătorul ar fi fost violent după o dispută privind ratarea a două contracte publicitare şi după ce aceasta i-ar fi furat parola de Instagram pentru a-i face reclamă unuia dintre sponsorii săi.

Pe langa amenda, el va trebui sa ii plăteasca fostei iubite o despăgubire de un euro.

Coman, în vârstă de 21 de ani, a fost împrumutat de la Juventus la Bayern în 2015 şi a devenit definitiv jucătorul bavarezilor, pentru suma de 21 de milioane de euro.

Este considerat printre cei mai buni tineri jucători din lume având 13 apariţii la naţionala Franţei. Se estimează că acesta câştigă 70.000 euro pe săptămână. A câştigat 5 titluri în total cu PSG, Iuventus şi Bayern.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
10206088110775210
Enver Hoxha  •  15 Septembrie 2017, 18:20

Chair ”oribil”? Punem pariu că în redacția GSP există măcar 2 inși care și-au atins femeile mai rău decât Coman?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează