INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Conflict pe teren între Diego Costa și Pedro » După meci, Costa a vorbit deschis despre reproșurile pe care i le-a făcut colegului său

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 06 ianuarie 2017 11:38

Diego Costa a dezvăluit pentru presa britanică motivul pentru care s-a certat cu Pedro în timpul meciului pierdut de Chelsea în fața echipei Tottenham cu 2-0, după 13 victorii consecutive în campionat.

Cei doi s-au certat aproape un minut pentru anumite greșeli în defensivă, timp în care jucătorii echipei adverse au contraatacat. Cu toate acestea, spaniolul a spus că nu a existat nicio ceartă între cei doi. 

"Nimic nu s-a întâmplat. Există o înțelegere deplină între noi. Când ai o relație apropiată și de încredere cu un coechipier este normal ca aceste lucruri să se întâmple. A fost doar un moment în timpul jocului și atât. Nu ne-am certat. I-am reproșat doar că nu a intrat la acea fază și l-am întrebat de ce. El mi-a spus că s-a dus, iar eu i-am zis că nu a participat la acel moment. Asta e tot. Pedro este fratele meu și ținem unul la celălalt", a afirmat Costa pentru IBTimes UK.  

Atacantul lui Chelsea a mai declarat că a fost mulțumit de efortul echipei sale și consideră că în continuare au șanse mari la titlu.
"Trebuie să fim realizăm că am pierdut un singur meci din ultimele 14. Conducerea era conștientă că acest moment putea veni fie la acest meci fie la meciurile următoare. Cel mai important lucru este că echipa a luptat pentru a obține un rezultat mare", a concluzionat fostul jucător al lui Atletico Madrid.

Diego Costa a înscris 14 goluri în cele 19 partide disputate în campionat în acest sezon.

sursa: thesun.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează