INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Confuzie cu arbitri! » Beira Mar - Sporting a fost condusă de o brigadă improvizată

Martins a oficiat excelent partida din Liga Sagres
Martins a oficiat excelent partida din Liga Sagres

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 22 august 2011 21:09

Episod fără precedent în campionatul lusitan. Delegat la Beira Mar - Sporting, de duminică, "centralul" Joao Ferreira a refuzat vineri să mai arbitreze, după ce preşedintele clubului din Lisabona, Godinho Lopes, a acuzat arbitrii de incompetenţă.

Cum ceilalţi "oameni în negru" s-au solidarizat cu protestatarul, s-a instalat confuzia. La un moment dat a apărut varianta ca meciul să fie condus de un spectator, punct specificat în regulament!

Tot prin acesta, cluburile au pornit ele însele să caute o brigadă. Fiecare a venit însă cu soluţia sa, iar cînd a fost să se înceapă partida, pe teren au apărut două perechi de arbitri. S-a ales cea adusă de oaspeţi, condusă de Fernando Martins , din campionatul regional.

Acesta a oficiat excelent în duelul întîrziat 20 de minute şi terminat 0-0 în cel mai prost start de sezon al lui Sporting din 2006 încoace: două puncte în două etape.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
berea.la.micul.dejun
berea.la.micul.dejun  •  23 August 2011, 02:35

poate ca asa ar trebui sa procedeze si arbitri nostri cand sunt facuti albie de porci de behecali & co... dar deh, ciolanelul e mai dulce ca onoarea...

luciano86
luciano86  •  23 August 2011, 02:10

ce comedie :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează