INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Contract "beton" pentru Neymar la Barcelona » Clauză surpriză a brazilianului ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 11 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 11 iunie 2013 22:39

FC Barcelona a făcut tot posibilul pentru a-şi asigura transferul unuia dintre cei mai doriţi jucători din lume, Neymar Jr.

Brazilianul a ales în cele din urmă să joace alături de Lionel Messi. Conform celor de la Globosporte, în contracul lui Neymar există o clauză prin care Barcelona este obligată să plătească drumul şi toate cheltuielile pentru prietenii fotbalistului, care îl vor vizita din două în două luni.

În momentul în care Neymar a ajuns la Barcelona, starul a fost însoţit de un grup de prieteni din Brazilia, alături de care se află în cele mai multe momente.

Citește și:

Două gafe colosale » Decizii incredibile luate de Turpin în Germania - Scoția, debutul la EURO 2024
Euro 2024
Două gafe colosale » Decizii incredibile luate de Turpin în Germania - Scoția, debutul la EURO 2024
Nemții de rând strâng bidoanele aruncate » Cât iau pe reciclarea unui PET
Euro 2024
Nemții de rând strâng bidoanele aruncate » Cât iau pe reciclarea unui PET
Lovitură! Constantin Budescu revine în Superligă! A bătut palma cu noua echipă, unde merge și Dragoș Grigore!
Superliga
Lovitură! Constantin Budescu revine în Superligă! A bătut palma cu noua echipă, unde merge și Dragoș Grigore!

„Scaunul dentistului din Hong Kong!” » Momentul NEBUN cu Paul Gascoigne la Euro 1996: „Păcat că era glucoză în sticlă, nu gin ...”

Leonard Doroftei despre averea strânsă: „M-au vândut în Canada. Aveam de toate, dar nu aveam nimic”


Comentarii (7)
blaugrana.
blaugrana.  •  12 Iunie 2013, 08:35

Rusine. Asta isi ia dupa el toate neamurile. Cand tre' sa ia o decizie neaparat trebuie sa vina aprobare de la parinti, bunici , strabunici, surori, frati, vecini, cunostinte. Cred ca va fi dezamagire totala acest transfer.

valyomanyd
valyomanyd  •  11 Iunie 2013, 23:58
Postat de paul.o.53 pe 11 Iunie 2013, 23:39

In grupul de prieten se vor strecura si cativa psihologi si psihiatri care sa-i mentina moralul pentru ca au mai existat brazilieni care au clacat la impactul cu Europa , in special cu presa care in Spania este nemiloasa. In al doilea rand, sunt curios cum se va acomoda cu Messi ( vezi memoriile lui Pep recent publicate , in care el afirma ca MESSI FACE ECHIPA asa incat EL sa iasa in evidenta)

Nu ai inteles nimic, era vorba de o metafora ! Tu esti suparat ca, cartea cu a avut poze de colorat ! :)))

rad1cal
rad1cal  •  11 Iunie 2013, 23:45
Postat de detoatepttoti pe 11 Iunie 2013, 23:41

e de admirat sa isi tina prietenii aproape dar e prostesc sa plateasca o institutie cand tu ai chef sa te distrezi...e de tot rahatul si il ling prea mult...sincer nu vad altcumva faza asta, si nu o spun fiindca e vorba de barcelona si eu tin cu madrid. oricum opiniile sunt diferite si fiecare merita respectata, doar ca eu am spus ce gandesc .

Eu nu tin nici cu Barcelona nici cu Real, tin cu Steaua. Ti-am adus doar un contraargument plauzibil. Evident ca nu vom sti niciodata cine a avut dreptate. Poftim, iti mai dau o varianta, poate fi doar o chestie de publicitate, nu am mai vazut pana acum asemenea clauza contractuala. Noi presupunem in functie de ce ne pacalesc astia in presa, altceva n-avem ce face.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează