INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Contract incredibil pentru cel mai bun tânăr jucător din Premier League! Tottenham l-a convins să semneze prelungirea

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Tudor CosmaJURNALISPORT - Publicat marti, 20 septembrie 2016 10:04

Dele Alli, tânăra vedetă a celor de la Tottenham şi om de bază în naţionala Angliei, a semnat un nou contract cu trupa londoneză valabil până în 2022. Astfel salariul acestuia va ajunge la aproape £55,000 pe săptămână, dublu faţă de cât primea până acum.

Fotbalistul de 20 de ani este la al doilea contract cu Tottenham semnat în acest an, în ianuarie perfectând o înţelegere în valoare de £25,000 pe săptămână. Parcursul său impecabil din Premier League, însă şi faptul că a devenit titular în naţionala Angliei l-au adus în vederile marilor echipe europene, iar prin această nouă ofertă Hotspurs speră să-l păstreze cât mai multă vreme pe White Hart Lane.

Dele Alli s-a transferat la Tottenham de la MK Dons în ianuarie 2015, pentru doar 5 milioane de lire sterline. El a evoluat pentru prima oară în septembrie acel an, contra lui Sunderland, iar de atunci a continuat să impresioneze: 46 de apariţii în primul "11", 10 goluri şi un post de titular incontestabil. La finalul sezonului precedent a câştigat PFA Jucătorul Tânăr al Anului, şi a fost ales în echipa anului din Premier League. În plus a primit premiul pentru cel mai frumos gol al sezonului, marcat contra celor de la Crystal Palace. [VIDEO AICI]

După semnarea noului contract el a declarat: "Sunt fericit să fiu aici şi să joc pentru Tottenham. Personal, nu pot să-mi imaginez că ar fi mai bine în altă parte, cu fanii pe care îi avem aici, managerul şi echipa tânăra. Este un loc minunat".

Dele Alli este doar unul dintre jucătorii care au semnat recent contracte noi pentru londonezi, conform The Guardian. Tottenham şi-a asigurat în continuare serviciile lui Eriksen şi Eric Dier, în viitorul apropiat urmând să fie reînnoite înţelegerile lui Harry Kane şi Kyle Walker, alţi oameni de bază pentru Pochettino.

În ciuda creşterii evidente a salariului, Ali este doar al 11-lea în topul veniturilor jucătorilor lui Hotspurs. Clasamentul este condus surprinzător de Moussa Sissoko, cu 95.000 de lire pe săptămâna, urmat de Son Heung-min cu 85.000 şi Hugo Loris cu 80.000 lire.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează