INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cum arată contractul prenupțial dintre Cristiano Ronaldo și logodnica lui » Georgina va încasa o avere în cazul unei despărțiri

Articol de - Publicat miercuri, 14 iunie 2023 11:01 / Actualizat miercuri, 14 iunie 2023 11:14

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au pus la punct toate detaliile, în cazul unei despărțiri.

Tot mai multe zvonuri despre o presupusă despărțire a celor doi au apărut în presa din Spania, însă startul lui Al Nassr și logodnica lui le-au negat.

Georgina Rodriguez primește o avere dacă se desparte de Cristiano Ronaldo

Presa din Spania scrie că, deși sunt în continuare împreună, Cristiano și Georgina au stabilit ce ar urma să se întâmple dacă se despart. Și au semnat un contract prenupțial, care să le protejeze averile.

În cazul în care se vor despărți, Georgina va primi o compensație incredibilă. Mamă a doi dintre cei 5 copii ai lui Ronaldo, Georgina ar urma să rămână cu vila din Madrid și va primi o pensie alimentară uriașă: 100.000 de euro pe lună, pentru toată viața.

Cadillac Escalade
+22 FOTO

Cum s-au cunoscut Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Georgina a povestit recent cum s-a întâlnit cu Cristiano Ronaldo și cum a fost cucerită din prima de starul portughez.

„M-a cucerit cu înălțimea, corpul și frumusețea sa. Mă clătinam pe picioare și o scânteie s-a aprins. Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine”, a spus Georgina. 

Georgina l-a cunoscut pe fotbalist când lucra ca vânzătoare într-un magazin Gucci, unde primea 15 euro pe oră. „Înainte, vindeam genți într-un magazin pe strada Serrano, acum le colecționez”, își aduce aminte argentinianca.

+44 FOTO

Citește și: 

Cu cine a ținut Andreea Bododel înainte de Farul » Mesaj clar: „Steaua e FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  14 Iunie 2023, 23:31
Postat de Nae_4774 pe 14 Iunie 2023, 13:02

1. Nu știm noi ce știe CR despre "vânzătoare" (fostă). 2. Ca să-ți faci o idee mai apropiată, nu exactă, de realitate cei 100.000 EUR/lună, la banii lui, ar cam fi echivalenți cu 50 EUR/lună pe care i-ar da un individ obișnuit care câștigă 5000 EUR/lună...approx...

Nu conteaza, o suma mare tot suma mare ramane. Traieste boiereste aia pe banii lui, dupa o eventuala despartire? Traieste, nu?

ArchBishop
ArchBishop  •  14 Iunie 2023, 15:03

GEME aricolul asta de sport, e INDESAT pana la refuz cu fotbal si datorita lui se va NASTE o intreaga generatie de aur, platina si diamante.

EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  14 Iunie 2023, 14:14

Nu sunt casatoriti si nici nu planuiesc; dar au 'contract prenuptial' :)))) si, sigur, i l-au aratat andrei :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează