INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER

Contre între Mourinho şi Balotelli

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Tensiuni neaşteptate apărute la Inter între Jose Mourinho şi atacantul său, Mario Balotelli. Disputa a început în timpul unui antrenament.

 

Nemulţumit cum lucrează cel alintat Super Mario, antrenorul portughez i-a reproşat că nu pune suficient osul la treabă. Considerîndu-se arătat cu degetul injust, atacantul italian a ripostat cu glas ridicat, ceea ce a dus la un schimb de cuvinte aspre. Temporar întrerupte, contrele s-au reluat la vestiare, lucru care nu i-a căzut deloc bine lui Mourinho. Care a şi luat măsuri: Balotelli nu a fost convocat pentru partida cu Catania. Oficial, lipseşte fiindcă are febră, dar de fapt nimeni nu se îndoieşte că el şi-a primit pedeapsa fiindcă a avut tupeul să se dea la Special One.

 

Fratele jucătorului, Corrado, a reacţionat: "Am auzit că lui Mourinho nu-i mai place de Mario deoarece consideră că a intrat într-un anturaj nepotrivit. Şi care-i problema antrenorului? Fratele meu se pregăteşte mereu cum trebuie şi se implică total în meciuri. Pentru aşa ceva ar trebui judecat cineva".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  12 Martie 2010, 19:11

Asa ii trebuie, la cat talent are, isi bate joc de el. Asta nu o sa-si revina pana nu sta vreun sezon prin galerie.

 •  12 Martie 2010, 17:31

La cum joaca Balotelli, nici nu e mare pierdere. Printul Cristea poate lua lectii de nesimtire pe teren de la Balotelli.

 •  12 Martie 2010, 14:28

cum 'tensiuni neasteptate'?! l-a tot atacat si in presa pe mario(care nici el nu e prea sanatos:) ) si anul trecut!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează