INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO Show cu Ronaldo și Mane în Arabia Saudită » Au înscris de 5 ori în victoria clară a lui Al Nassr Riad

Cristiano Ronaldo, hattrick în Al Fateh - Al Nassr. 
Foto: Twitter @ Al Nassr FC EN
Cristiano Ronaldo, hattrick în Al Fateh - Al Nassr. Foto: Twitter @ Al Nassr FC EN

Articol de - Publicat sambata, 26 august 2023 07:48 / Actualizat sambata, 26 august 2023 08:24

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo (38 de ani) a marcat 3 goluri în victoria obținută, vineri seară, de Al Nassr Riad pe terenul lui Al Fateh, scor 5-0, într-o partidă din runda cu numărul 3 a primei ligi din Arabia Saudită. 

Fără niciun punct în primele etape, fiind învinsă în deplasarea de la Al Ettifaq, formația lui Gerrard, scor 1-2, și după aceea acasă de Al Taawon, 0-2, Al Nassr Riad a obținut în cele din urmă prima victorie în acest sezon din Arabia Saudită. 

Cel mai bun jucător al meciului a fost Ronaldo, care a marcat de 3 ori și a dat și o pasă decisivă. 

Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea de la FCU Craiova: „Gata, nu mă mai vedeți!” » Cine preia clubul + primele mutări
FCU Craiova - Rapid 3-5
Adrian Mititelu și-a anunțat retragerea de la FCU Craiova: „Gata, nu mă mai vedeți!” » Cine preia clubul + primele mutări

Cristiano Ronaldo, MVP în Al Fateh - Al Nassr Riad

Al Nassr Riad a deschis scorul în minutul 27, prin Sadio Mane. Marcelo Brozovic i-a pasat în adâncime lui Ronaldo, portughezul a deviat decisiv cu călcâiul până la Mane, iar fostul jucător al lui Liverpool l-a învins pe Jacob Rinne cu o execuție elegantă, din câțiva metri. 

Cristiano Ronaldo avea să ducă scorul la 2-0 în minutul 38. Abdulrahman Ghareeb i-a pasat în banda dreaptă lui Sultan Al Ghannam, acesta a centrat în mijlocul careului, iar Ronaldo l-a învins pe portarul gazdelor cu o lovitură de cap, din 4 metri. 

La numai 10 minute de la reluarea jocului, același Ronaldo avea să ducă scorul la 3-0. 

Brozovic a trimis o pasă peste defensiva adversă, mingea a ajuns la Ghareeb care, profitând de ieșirea hazardată a lui Rinne, i-a pasat înapoi lui Ronaldo, iar portughezul a îndeplinit o simplă formalitate și a reușit al doilea gol al lui.

Sadio Mane avea să semneze și el „dubla” în minutul 81, la capătul unui contraatac fulger. După ce au legat 4 pase, elevii lui Luis Castro au ajuns în zona careului. Ghareeb a centrat din banda stângă, iar Sadio Mane a reluat cu capul, de la 11 metri, fără șansă pentru goalkeeper-ul lui Al Fateh. 

Cristiano Ronaldo avea să-și completeze hattrick-ul în minutul 90+6. Nawaf Boushal a centrat din dreapta, iar portughezul doar a trebuit să pună latul și să trimită balonul în plasa porții. 

În urma acestei victorii, Al Nassr Riad a urcat până pe locul 10 în clasament. În etapa a 4-a, formația lui Ronaldo și Mane primește acasă vizita lui Al Shabab. 

Citește și: 

Vești bune pentru națională! Alibec a marcat primul gol în Qatar și i-a cucerit pe arabi: „Ce execuție! Bravo, bravo, Alibec!”

A semnat până în 2028 cu Barcelona » Clauză uluitoare: 500 de milioane de euro

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează