INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

VIDEO + FOTO Cristiano Ronaldo, furios după eliminarea lui Al Nassr Riyadh din semifinalele Cupei Regelui » S-a luat de membrii propriului staff + Nici Radu Petrescu nu a scăpat

Sursă foto: Twitter@ EPLSL
Sursă foto: Twitter@ EPLSL

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2023 08:19 / Actualizat marti, 25 aprilie 2023 10:03

Cristiano Ronaldo (38 de ani), fotbalistul celor de la Al Nassr Riyadh, a fost foarte nervos, în timpul meciului pierdut de formația lui, scor 0-1, în fața lui Al Wehda, în semifinalele Cupei Regelui din Arabia Saudită. 

Lusitanul a gesticulat nervos și a făcut mai multe reproșuri către staff-ul echipei, fiind, probabil, nemulțumit de anumite decizii. Reacțiile portughezului au fost surprinse de camerele TV. 

Gigi Becali i-a cerut deja lui Giovanni să le găsească echipe: „Vinde-i pe toți!”
FCSB
Gigi Becali i-a cerut deja lui Giovanni să le găsească echipe: „Vinde-i pe toți!”

Radu Petrescu n-a scăpat de furia lui Cristiano Ronaldo 

Nici românul Radu Petrescu (40 de ani), arbitrul partidei de luni seară, nu a scăpat de furia lui Cristiano Ronaldo. Ibericul a fost surprins protestând vehement după o decizie luată de român, care îi spunea că așteaptă o părere și din camera VAR. 

Cristiano Ronaldo, furios după eliminarea lui Al Nassr Riyadh din semifinalele Cupei Regelui » S-a luat de membrii propriului staff + Nici Radu Petrescu nu a scăpat
Sursă foto: Twitter @EPLSL

La finalul partidei, Cristiano Ronaldo a putut fi văzut resemnat, neputând accepta eliminarea în fața unei formații care a jucat din minutul 53 în inferioritate numerică. 

Cristiano Ronaldo, sezon de uitat la Al Nassr Riyadh 

Cristiano Ronaldo nu traversează un sezon foarte bun de când a ajuns la Al Nassr Riyadh. Deși pe plan individual cifrele lui sunt bune (14 goluri marcate în 14 meciuri), galben-albaștrii nu mai sunt lideri în clasament, fiind acum pe locul secund, cu 53 de puncte, la 3 puncte în spatele lui Al Ittihad. 

Pe lângă eliminarea din Cupă, Al Nassr Riyadh a fost eliminată și din Supercupa Arabiei Saudite. Formația lui Ronaldo a pierdut în semifinale contra celor de la Al Ittihad, scor 1-3, meci disputat în luna ianuarie. 

Pentru Al Nassr Riyadh urmează duelul cu formația lui Marius Șumudică, Al Raed, vineri, 28 aprilie, de la 21:30, în runda cu numărul 24 din campionatul Arabiei Saudite. 

Citește și: 

Debut fără înfrângere » Costel Gâlcă a luat primul punct pe banca tehnică a lui Radomiak Radom

Nagelsmann pune două condiții! E dorit de o altă echipă din Premier League, după ce negocierile cu Chelsea au căzut

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  25 Aprilie 2023, 19:34

*** sumudica o sa ii cerseasca sambata tricoul si apoi o sa se laude pe aeroport ca a venit ronaldo dupa meci sa il caute, ca il stia de cand a eliminat de 3 ori pe uestam si e mare fan al dansului din burta al celui mai mare antrenor 'ever' din 'saudia'

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

VardyParty
VardyParty  •  25 Aprilie 2023, 16:31
Postat de enigmaticul pe 25 Aprilie 2023, 11:31

Un nou episod din serialul ”Cristinel și cămilele”!! Ce a fost și ce a ajuns, ”săracul”.

Fabulacao!

enigmaticul
enigmaticul  •  25 Aprilie 2023, 11:31

Un nou episod din serialul ”Cristinel și cămilele”!! Ce a fost și ce a ajuns, ”săracul”.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează