INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL SHABAB - AL NASSR 2-3

Cristiano Ronaldo va fi anchetat » Gestul făcut la meciul Al Shabab - Al Nassr a scandalizat Arabia Saudită: „Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești”

Cristiano Ronaldo, extrem de nervos / Foto: GettyImages +6   FOTO
Cristiano Ronaldo, extrem de nervos / Foto: GettyImages

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 07:35 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 17:40

Golgheterul lui Al Nassr, Cristiano Ronaldo, pare să facă un gest obscen în direcția fanilor lui Al Shabab care-i strigau „Messi! Messi!”.

Meci cu urmări la Comisia de Disciplină pentru Cristiano Ronaldo! Internaționalul portughez s-a impus cu Al Nassr în deplasarea de la Al Shabab, scor 3-2, însă Federația din Arabia Saudită va deschide o anchetă care-l vizează direct.

Cristiano Ronaldo a scandalizat Arabia Saudită cu gestul său
Cristiano Ronaldo a scandalizat Arabia Saudită cu gestul său
Cristiano Ronaldo a scandalizat Arabia Saudită cu gestul său
Cristiano Ronaldo a scandalizat Arabia Saudită cu gestul său
Cristiano Ronaldo a scandalizat Arabia Saudită cu gestul său
+2 FOTO

Cristiano Ronaldo pare să facă gesturi obscene în direcția fanilor adverși

Motivul? La final, după ce și-a felicitat coechipierii pentru victorie, CR 7 și-a dus mâna la ureche, apoi, de mai multe ori, spre zona genitală, drept replică la scandările fanilor-gazdă. Aceștia îl enervaseră de mai multe ori în timpul partidei, strigându-i numele marelui rival Lionel Messi.

Potrivit cotidianului britanic The Telegraph, care citează ziarul saudit Asharq al-Awsat, Federația din Arabia Saudită a decis să deschidă o anchetă în urma acestui incident.

Un oficial MLS, enervat de atenția primită de Messi: „E ca și cum ai scrie despre Taylor Swift”
MLS
Un oficial MLS, enervat de atenția primită de Messi: „E ca și cum ai scrie despre Taylor Swift”

„Observatorul n-a văzut. Comisia de Disciplină se confruntă cu cel mai mare test. Vom aștepta și vom vedea. Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești. Așa se întâmplă în marile ligi”, a scris Waleed Al Farraj, un important scriitor și jurnalist saudit, pe rețeaua X.

Cristiano Ronaldo nu e la prima abatere. Ieșire de bădăran la meciul cu Al Hilal

La începutul lunii februarie, Al Hilal și Al Nassr s-au înfruntat într-un meci amical disputat la Riad, în cadrul turneului amical Season Cup, la care a mai participat Inter Miami. După înfrângerea suferită, 0-2, Cristiano Ronaldo (39 de ani) a comis un gest vulgar.

+6 FOTO

Integralist, Cristiano Ronaldo nu a reușit să-și lase amprenta pe tabelă. La 3 zile după ce a împlinit 39 de ani, portughezul a avut una dintre cele mai slabe prestații din tabăra lui Al Nassr.

Pe parcursul meciului, publicul i-a fost potrivnic lui CR7. La fiecare atingere de minge, o parte dintre spectatori l-a întâmpinat pe Cristiano cu scandarea numelui rivalului de-o viață, Lionel Messi.

Frustrarea s-a adunat și a culminat la final de meci, când Cristiano a comis un gest vulgar, reprobabil. În timp ce se îndrepta către vestiare, un spectator i-a aruncat la picioare un fular al lui Al Hilal. Ronaldo s-a aplecat, l-a ridicat, a părut să-l frece de zona intimă și l-a aruncat înapoi spre tribună!

La un moment dat, în timpul partidei, Cristiano s-a îndreptat către spectatorii care strigau „Messi, Messi”, și a părut să le spună: „Eu sunt aici, nu Messi!”.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul în deplasarea cu Al Shabab

Cristiano Ronaldo deschisese scorul pentru oaspeți în minutul 21, din penalty. Gol cu care a ajuns la 22 de reușite în 20 de meciuri în acest sezon.

Apoi, lucrurile s-au complicat pentru Al Nassr. Amfitrionii au egalat în prelungirile primei reprize (45+8), tot din penalty, prin Yannick Carrasco. Partea a doua a debutat cu golul lui Talisca, de 1-2, însă Al Shabab a restabilit din nou echilibrul pe tabelă, prin Carvalho (67).

Final încins în Al Shabab - Al Nassr. Gazdele au terminat în zece

Golul victoriei lui Al Nassr a venit pe final, în minutul 86, și a fost reușit de același Talisca. Finalul a fost dramatic. Arbitrul a dictat nu mai puțin de 12 minute de prelungiri, timp în care Radif, de la gazde, a încasat două galbene și a fost eliminat, echipa lui terminând în inferioritate.

Totul s-ar fi încheiat cu bine pentru Al Nassr, dacă, după fluierul final, Cristiano Ronaldo n-ar fi răbufnit la adresa suporterilor adverși. Acum, potrivit presei saudite, ar putea fi pedepsit din cauza gesturilor deplasate prin care a înțeles să replice la scandările lor.

În clasament, în ciuda victoriei repurtate duminică, Al Nassr rămâne la 4 puncte distanță de liderul Al Hilal, care este neînvins în acest sezon.

Mai puteți citi:

Situație incredibilă în Liga 2 » Play-off-ul se poate juca DEGEABA!

Eroare VAR la faza care o costă scump pe FCSB?! „Eu asta nu înțeleg. A plecat îndoit de la monitor!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mishu_74
mishu_74  •  27 Februarie 2024, 16:50
Postat de MaxiP pe 26 Februarie 2024, 19:04

Si Messi e smecheras, dar e mai introvertit. Bine, pare sa detina si un IQ net superior, sa recunoastem. Ronaldo... de la 15 ani incoace, zici ca are 15 ani. Isi petrece urat finalul de cariera, in orice caz.

nu mi se pare sa aiba un IQ superior Messi. deloc. altfel, pana la 37 de ani ar fi invatat si el cateva fraze in engleza ca sa reuseasca sa duca un interviu si in alta limba decat spaniola.

tallpaiadului
tallpaiadului  •  27 Februarie 2024, 15:01
Postat de MaxiP pe 26 Februarie 2024, 19:04

Si Messi e smecheras, dar e mai introvertit. Bine, pare sa detina si un IQ net superior, sa recunoastem. Ronaldo... de la 15 ani incoace, zici ca are 15 ani. Isi petrece urat finalul de cariera, in orice caz.

Ca om, mi se pare mult mai inteligent C Ronaldo decat Messi. Asculta ce spun cei doi la interviuri daca vrei sa apreciezi inteligenta lor, manifestarile din teren tinand de temperament si nu de inteligenta. Mesi e limitat in gandire si exprimare in afara terenului, are insa o inteligenta iesita din comun atunci cand se afla cu balonul la picior pe terenul de joc. Sunt doua lucruri diferite, inteligenta fotbalistica si inteligenta in general.

imgb
imgb  •  27 Februarie 2024, 01:41

Bay Rolando, Messi e GOAT !...ceea ce tu n-ai sa fii niciodata bey lakenzon !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează