INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SURPRIZĂ

Asta chiar poate fi bomba anului! La ce echipă a fost surprins Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost surprins la baza de pregătire a celor de la Real Madrid.
Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost surprins la baza de pregătire a celor de la Real Madrid.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 18:42 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 18:55

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a fost surprins la baza de pregătire a celor de la Real Madrid. 

Portugalia a părăsit Campionatul Mondial în faza sferturilor de finală, eliminată de Maroc, scor 0-1. Cristiano Ronaldo, liber de contract după ruperea înțelegerii cu Manchester United, nu și-a luat vacanță. 

Momentul care a impresionat toată Argentina » O reporteră a „deturnat” interviul cu Messi: „Vorbesc serios, căpitane!”
ARGENTINA - CROAȚIA 3-0
Momentul care a impresionat toată Argentina » O reporteră a „deturnat” interviul cu Messi: „Vorbesc serios, căpitane!”

Cristiano Ronaldo, antrenament la baza lui Real Madrid

Cel mai bun marcator din istoria naționalei portugheze vrea să își găsească rapid echipă. Pentru a se menține în formă, Ronaldo a cerut permisiunea de a se antrena la baza din Valdebebas, „casa” celor de la Real Madrid. 

Florentin Perez a acceptat pe loc. I-a transmis că „este casa lui și că poate veni oricând”. Cristiano s-a pregătit astăzi singur, pe un teren separat, potrivit celor de la Marca.

Cristiano a ales baza de pregătire de la marginea Madridului datorită facilităților excepționale. Portughezul le mai folosise între 2009 și 2018, perioada pe care a petrecut-o la Real.

Ronaldo este golgeterul all-time al campioanei Spaniei. În cele 438 de apariții a înscris 451 de goluri. A cucerit 4 Ligii ale Campionilor, 2 titluri în La Liga, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 2 Cupe al Regelui, 2 Supercupe ale Spaniei și 3 Supercupe ale Europei.

VIDEO. Pe stadion la Portugalia - Elveția, trimisul GSP a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Dan Petrescu salută eșecul stilului tiki-taka la CM: „Am fost criticat! Ce treabă aveam eu cu Mondialul? E vrăjeală cu pasele, de asta e Argentina în finală”

Cifra uluitoare de meciuri cu trofeul pe masă pe care o va atinge Lionel Messi, la Campionatul Mondial din Qatar!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
sughibughi
sughibughi  •  15 Decembrie 2022, 10:21

Besiktas level player

parpalache
parpalache  •  15 Decembrie 2022, 09:32

Daca Real a dat vreo suta și ceva de milioane pe un expirat ca Hazard,de ce n- ar da și un salariu -de vreo nșpe milioane pe an- altui expirat!Chiar daca n-are loc de alde Benzeema!Dar mama lui Cristiano a declarat ca fiul ei iși va incheia cariera la Sporting!De unde a plecat!

paolo12
paolo12  •  15 Decembrie 2022, 04:59
Postat de enigmaticul pe 14 Decembrie 2022, 23:33

Mda... Zici că ”Dacă ne adunam toți de aici, înmulțim cu 100 si ne mai naștem de vreo 2 ori tot nu facem 10% din ce a făcut omul asta. Arata-i respect ca îl merită”! Ai putea fi mai explicit? Ce ai vrut să scoți în evidență? Știi să faci diferența între un OM de valoare și un om cu valoare? Dacă ar fi vorba de un om care a făcut o descoperire, sau care a revoluționat un anumit domeniu, făcându-se astfel util oamenilor, m-aș înclina în fața lui. Dar........ Nu te mai obosi să calculezi procentele privind cupele și banii câștigați, că nu i-a împărțit cu tine sau cu oamenii acestei planete. El nu este decât un ”prințișor” cu șase clase, care lovește ”băsica” și pe care prostimea îl adulează, și-i dă like-uri, ca să dea bine la CV. Cam asta e diferența dintre OM de valoare și un ”adunător” de valori.

Cum, nici asta n-are bac-ul? Dați-l afara, pana nu se ia Catalynn de voi!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează