INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Cristiano Ronaldo făcut praf de ultima amantă: ”Dezastru la pat!"

Articol de - Publicat sambata, 29 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 decembrie 2012 21:47

Nicole Minetti, modelul cu care atacantul lui Real şi-a înşelat logodnica, este dezamăgită de prestaţiile portughezului din dormitor


Cristiano Ronaldo a terminat prost anul. Nervos, fără speranţe să-şi păstreze titlul cu Real şi atacat de cea mai nouă amantă! Deşi a negat aventura cu Nicole Minetti, fosta consilieră a lui Berlusconi şi un model bine cotat în Italia, CR7 a fost dat de gol tocmai de bruneta cu care a petrecut două nopţi fierbinţi într-un hotel de lux din Madrid, la începutul lunii.

"Sînt singură şi numai tatăl meu îmi ştie toate secretele. M-au dezamăgit prestaţiile din ultimul timp", ar fi povestit Minetti unor prietene, făcînd apoi trimitere la Ronaldo: "La pat a fost un dezastru. Sper măcar ca următorul bărbat să fie un napoletan".

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (14)
nicco
nicco  •  31 Decembrie 2012, 11:05

Asta nu-i o stire care sa trezeasca interesul cuiva! Doar fetitzele (cumintzi) care se cupleaza (pardon, care au o RELATIE) cu fotbalisti o fac pentru ca sunt buni in terenul de fotbal, nu in pat! In plus, mai conteaza, da'nu cat IUBIREA, si ce au acestia prin conturi....

redbluewar
redbluewar  •  30 Decembrie 2012, 11:18
Postat de cpt.ahab pe 29 Decembrie 2012, 16:44

Nu exista barbat slab la pat. Exista doar jartele pline de e-uri si cu creierul cat o aluna, care-si fac publicitate pe seama barbatilor cu bani! Au ajuns toate pramatiile sa faca dezvaluiri scandaloase de alcov, despre niste oameni care, de bine de rau, au realizat cate ceva in viata si altcumva decat sugand!

:)) Auzi nu exista barbat slab la pat... :))) visezi amice, probabil ca te uiti in oglinda si te incurajezi singur :D Ca Ronaldo... :))

redbluewar
redbluewar  •  30 Decembrie 2012, 11:16

Saracul de el. Dupa ce ca nu ii mai iese nimic in plan sportiv, nu mai poate nici la femei... :D

Vezi toate comentariile (14)
Comentează