INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - MANCHESTER UNITED 0-0

Cristiano Ronaldo, impresionat de tînărul Santon

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2009 00:00

"Balonul de Aur" îl laudă pe adversarul său direct din partida de la mijlocul săptămînii şi spune că tînărul fundaş italian poate ajunge unul dintre ce mai buni jucători din lume pe postul de fundaş stînga.

"Ştiam ce poate încă dinaintea partidei pentru că am văzut multe meciuri jucate de Inter în ultimul timp. Mi-a plăcut duelul nostru de pe San Siro. Am avut în faţă un adversar valoros şi sînt convins că Davide va ajunge printre cei mai buni din lume dacă va continua să joace la fel" a explicat Ronaldo.

Davide Santon, 18 ani, a fost titular în Inter - Manchester United, 0-0, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
 •  01 Martie 2009, 03:27

Dap, Santon e dreptaci, dar la numai 18 ani e SACRIFICAT de Mourinho ca sa joace pe stanga, pentru ca pe dreapta joaca Maicon, alt viitor monstru sacru. Si sa joci la 18 ani pe un post in care nu te simti tocmai bine, si sa ai asemenea evolutii, scrie CAMPION pe tine. Sper sa ramana cu capul pe umeri, doar el poate sa-si mai puna bete in roate de acum incolo sa nu ajunga un nou Maldini sau poate si mai si. Are echipa, are antrenor, a avut un debut excelent... multa bafta Davide !

 •  28 Februarie 2009, 16:07

cu precizarea ca poate juca si pe dreapta. santon e dreptaci.

 •  28 Februarie 2009, 13:51

Bv lui si bv lui Mourinho pt ca l-a promovat.La noi intotdeauna un fotbalist e "prea tanar si neexperimentat sa joace un meci asa important".Ciobanul zice ca in 4-5 ani vrea echipa de romani tineri,dar promovare 0 pt tineri-bine ca aduce jucatori gen semedo.De-aia Ochirosii e rezerva cand trebuia sa fie titular de atata timp,la fel raduta la rapid si exemple sunt destule...Si tot nu facem nici o branza prin Europa

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close