INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Cristiano Ronaldo în pericol! Paris Hilton a angajat un vrăjitor voodoo pentru a-i distruge cariera

Articol de GSP - Publicat joi, 29 octombrie 2009 00:00

Paris Hilton a dezvăluit că ea se află în spatele accidentării lui Cristiano Ronaldo, după ce l-a plătit pe vrăjitorul voodoo Pepe să îl blesteme pe atacantul portughez.

Într-un interviu acordat publicaţiei spaniole AS pe 22 octombrie, Pepe spune că el este cel din cauza căruia Ronaldo are nenumărate probleme în ultimul timp, dar a refuzat să o identifice pe cea care l-a angajat să-i distrugă cariera Balonului de Aur. Totuşi, Pepe a dat cîteva indicii: "o amantă dezamăgită care nu e din Europa şi care provine dintr-o familie foarte bună".

Suspiciunile asupra identităţii femeii au fost confirmate chiar de principala suspectă, Paris Hilton, în revista Life & Style: "Nu pot să suport oamenii răi. Vreau un bărbat, nu pe cineva care fuge ca o fetiţă. Cristiano e un papagal!", a spus diva, dezamăgită după ce a fost sedusă şi abandonată de cel mai scump fotbalist din lume.

Misiunea lui Pepe este să facă tot ce depinde de el pentru a-l determina pe Ronaldo să abandoneze fotbalul. Dificil, mai ales că un alt vrăjitor, Fafa, încearcă să-l apere pe atacantul portughez: "Am aprins lumînări lîngă poza lui pentru a termina o dată cu toate aceste blesteme!".

Cristiano Ronaldo, transferat de Real Madrid de la Manchester United pentru 94 de milioane de euro în vară, lipseşte de o lună de pe gazon din cauza unei accidentări la gleznă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  30 Octombrie 2009, 12:20

Vezi pe bekali .ro motivul real si poze privind relatia post coitum al fotbalistului .

 •  30 Octombrie 2009, 01:09
Postat de pe 29 Octombrie 2009, 15:55

santem in sec. XXl. stire demna si credibila in tari bananiere.

doamne cat de urat ii zice reporterul ala numele: "Paris Hilton"

 •  29 Octombrie 2009, 15:55

santem in sec. XXl. stire demna si credibila in tari bananiere.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează