INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SIR ALEX FERGUSON

Cristiano Ronaldo și lumea fotbalului, alături de Sir Alex Ferguson » Fostul manager se află în comă după operație

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 06 mai 2018 09:56

Sir Alex Ferguson, cel mai titrat manager britanic, 76 de ani, a suferit ieri un atac cerebral, fiind operat. Acum se află în comă indusă. "Luptă, Sir!", i-a transmis și Beckham. "Devastat. Mă rog pentru Sir Alex și familia lui", a scris căpitanul lui United, Michael Carrick.

Cel mai de succes manager din istoria fotbalului britanic trece prin momente crtice. Sir Alex Ferguson, 76 de ani, are cel mai greu meci, incomparabil cu cele trăite pe gazon, și se luptă pentru viață în spital. Scoțianul a suferit sâmbătă, la reședința din Cheshire, o hemoragie cerebrală subarahnoidă, a fost transportat la spital, transferat și operat la clinica Salford Royal.

"Intervenția a decurs foarte bine, dar are nevoie de un tratament intensiv pentru recuperare", anunță medicii ce încearcă să-l salveze pe Ferguson, aflat însă acum în comă indusă.

"Foarte îndurerat"

Lumea fotbalului, șocată de vestea tristă, a reacționat instant, cu foarte multe mesaje de susținere. Cristiano Ronaldo, starul șlefuit de Sir Alex, i-a transmis unul video: "Fii puternic, Boss! Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru tine și familia ta, prieten drag".

Căpitanul său la Manchester United, David Beckham, îl încurajează: "Continuă să lupți! Rugăciuni și dragoste pentru Cathy și întreaga familie". La fel și actualul căpitan, Carrick: "Absolut devastat! Mă rog pentru tine". "Foarte îndurerat să aflu că Sir Alex este grav bolnav, în spital", Gary Lineker.

A fost la meciul cu Wenger

Ferguson nu dădea deloc semne îngrijorătoare în privința sănătății. În week-end-ul precedent, a fost pe Old Trafford la derbyul cu Arsenal, unde i-a înmânat, împreună cu Mourinho, un trofeu lui Wenger. Era activ și plin de viață, chiar dacă în 2003 a avut și probleme cu inima, iar în 2013 s-a operat la șold, după retragere. Sir Alex are deja o tribună pe Old Trafford cu numele său, iar fanii sunt întâmpinați de statuia legendei vii. 

38 de trofee a câștigat Ferguson în 26 de ani la Man. United, între care 13 titluri, 2 Ligi, 1 Cupă a Cupelor, 1 Supercupă a Europei și CM al Cluburilor.

12 trofee 12 trofee a mai cucerit managerul scoțian la începutul carierei, cu St. Mirren și cu Aberdeen, inclusiv Cupa Cupelor și Supercupa Europei

"Sunt îngrijorat și mă gândesc la el și familia lui. Am însă încredere în forța lui și caracterul puternic care îl vor ajuta să se facă bine cât mai curând" Arsene Wenger, manager Arsenal

"Îți doresc să-și revii cât mai repede, Boss! Toate gândurile bune pentru tine și familie în aceste momente foarte triste și grele" Wayne Rooney, fost atacant Manchester United

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fangigi
fangigi  •  06 Mai 2018, 12:01
Postat de para.para pe 06 Mai 2018, 11:11

No news despre fcsb sau becali, no rating. Pe publicul vostru tinta nu-l intereseaza de Sir Alex Ferguson.

Uite ca tot a intrat un gigist, il mai cheama si ***!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kkkkkk
kkkkkk  •  06 Mai 2018, 11:49
Postat de para.para pe 06 Mai 2018, 11:11

No news despre fcsb sau becali, no rating. Pe publicul vostru tinta nu-l intereseaza de Sir Alex Ferguson.

Se vede , dorele !!!

para.para
para.para  •  06 Mai 2018, 11:11

No news despre fcsb sau becali, no rating. Pe publicul vostru tinta nu-l intereseaza de Sir Alex Ferguson.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează