INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI / MAN UNITED - PORTSMOUTH 0-1

Cristiano Ronaldo: "Voi sfîrşi ca Eduardo!"

Articol de - Publicat luni, 10 martie 2008 00:00

Portughezul a fost faultat dur de apărătorii adverşi. Iar Manchester s-a oprit în "sferturi"

United, out! Bătută acasă de Portsmouth! Dar Cristiano Ronaldo nu e supărat de înfrîngere. Altceva l-a scos din sărite. A fost vînat de adversari.

La doar cîteva zile după ce Sepp Blatter, preşedintele FIFA, îi ameninţase cu excluderea din fotbal pe agresorii de pe teren, fundaşii lui Portsmouth l-au lovit permanent pe lusitan. Care n-a mai rezistat şi a răbufnit la final: "Mi-e teamă că voi sfîrşi ca Eduardo! După ce i s-a întîmplat lui, sînt speriat, nu pot să mai driblez pe nimeni, cînd văd ce tacklinguri se fac".

Ronaldo l-a acuzat pe arbitru: "Martin Atkinson a fost incredibil. În primele cinci minute m-au faultat de trei ori, inclusiv în careu. Se vedea clar că ţinta eram eu, nu mingea. Şi? N-a dat nimic. Penalty? Nici vorbă! O glumă!". Nu s-a oprit: "Cîteodată, arbitrii îi apără pe fundaşi, în loc să protejeze jucătorii talentaţi. Sînt dezamăgit. Aceste lucruri mă îndepărtează de Premier League". Real şi Barca de-abia îl aşteaptă.

Anchetat
După partidă, Alex Ferguson a protestat, dînd vina pe arbitru. "Nu-mi pot explica de ce ne-a refuzat acel penalty. Asemenea momente duc la concedierea managerilor, dar Martin Atkinson va fi delegat şi week-endul viitor", a declarat managerul lui Manchester, care l-a criticat şi pe şeful arbitrilor englezi, Keith Hackett: "Ar trebui să fie tras la răspundere. Hackett nu face nimic". Însă tot Ferguson ar putea fi suspendat. Forul insular a deschis deja o investigaţie.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (6)
 •  10 Martie 2008, 16:19

S-a lansat W WW.STAGETIME RO Un joc foarte competitiv la care se pot castiga premii daca va doriti asta sau doar o resursa de fun pentru toti ceilalti!

 •  10 Martie 2008, 13:58

Ontario! la ce meci te-ai uitat? :)))) au avut o singura ocazie. penalty-ul

 •  10 Martie 2008, 10:24

bah Ontario nush ce meci ai vazut tu, ai dreptate cand zici ca Diarra a jucat bine insa daca numarai ocaziile pe care ManUtd le-o ratat , cate a scos portarul, cate faulturi la Ronaldo au fost date, posesia samd, nu potzi spune decat ca asta e fotbalul dar totusi chiar shi in Anglia se pot rupe picioarele cum intra aia...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează