INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2013

Cristina Dorcioman, arbitraj foarte bun la finala Euro 2013 » 3 faze grele judecate perfect de româncă

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 28 iulie 2013 19:15

Cristina Dorcioman a condus astăzi finala Campionatului European feminin dintre Germania şi Norvegia, scor 1-0, avînd o prestaţie remarcabilă.

Românca a avut de gestionat trei faze dificile, însă de fiecare dată a luat decizia corecta. Chiar dacă oricare dintre faze putea decide finala, Dorcioman nu a cedat presiunii şi nu a scăpat jocul din mînă.

- Penalty pentru Norvegia (min. 29) - Da Mbabi o calcă pe picior pe Dekkerhus în interiorul careului

- Penalty pentru Norvegia (min. 61) - Bartusiak o agaţă pe Hansen în suprafaţa de pedeapsă

- Gol anulat Norvegiei pentru ofsaid (min. 64) - Mejde trimite un şut-centrare în faţa porţii, de unde Hegerberg reia în plasă. Aceasta era însă în afara jocului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
rome957
rome957  •  29 Iulie 2013, 00:47

O catastrofa de arbitraj, doua penalty-uri inexistente si o sumedenie de decizii cel putin ciudate. Noroc ca le-au ratat pe ambele

danbinci
danbinci  •  28 Iulie 2013, 23:19
Postat de gorgeousroadkill pe 28 Iulie 2013, 21:58

Arbitrajul a fost aproximativ, neinspirat, sa nu spun mai mult. Am fost dezamagit, pentru ca Dorcioman a arbitrat mai bine in grupe. Oricum, vestea buna ii ca avem si noi doua jumatati de campioane europene: Laudehr, cu mama romanca si foarte talentata Marozsan, nascuta la Budapesta. Hai ai nostri!

Felicitari, si sarut mana Cristina Dorcioman. Un arbitraj foarte bun de inalta clasa, plasament perfect de fiecare data, decizii impartiale . Arbitreaza si lasa un joc liber, care scoate in evidenta calitatile individuale ale sportivului. Nu se lasa influentata, si aplica legea cum scrie la regulament, asta asa ca sa folosesc o expresie militara.

george2123
george2123  •  28 Iulie 2013, 22:23

In sfarsit ma cineva care arbitreaza bine de la noi din tara. Sa o puna si pe la meciurile noastre si sa ii lase pe pacalici astia de prin liga 1 sa se duca acasa sau in fata blocului la scuipat seminte.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează