INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANŢA

Critici, plăteşti! » Cel mai puternic şef de club din Franţa a fost pedepsit

Aulas a fost suspendat pentru o lună.
Aulas a fost suspendat pentru o lună.

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 09 martie 2012 21:48

După ce l-a pus la zid pe arbitrul Fautrel la meciul cu PSG (4-4), Jean-Michel Aulas, preşedintele lui Lyon, a fost suspendat o lună.

Jean-Michel Aulas, 62 de ani, care a salvat Lyonul de la faliment în 1987, proiectîndu-l spre 7 titluri consecutive în Hexagon (2002-2008), este cel mai influent preşedinte din fotbalul francez. A crezut că e atît de puternic încît să critice un arbitru şi să nu păţească nimic.

Pe 25 februarie, după OL - PSG 4-4, cînd parizienii au egalat în prelungiri, Aulas (foto) l-a acuzat violent pe Fredy Fautrel: "Au fost zece faze în care acest arbitru ne-a dezavantajat. Nu e prima oară, dar Fautrel continuă să fie delegat la meciurile noastre, dintr-o eroare de desemnare, să-i spunem. Şi, cînd jucăm cu Parisul, dă mereu impresia că nu se simte bine. De ce greşeşte numai într-un sens? Nu ştiu, însă voi afla într-o zi. Nu vreau să-l mai văd".

De atunci, au trecut 12 zile. Pe 8 martie, Comisia de Disciplină a Ligii a hotărît: Aulas e suspendat o lună din toate funcţiile oficiale. Nu are voie în vestiarul arbitrului şi nici pe bancă. Va fi simplu spectator!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gabitudor
gabitudor  •  01 Mai 2012, 10:03

Tot e prea putin. De ce in fotbal nu se aplica reguli asemanatoare cu cele din baschetul sau fotbalul american?! Ar trebui sa fie penalizari pe bani multi. Doar asa va disparea o parte urata din fotbal!

pinteat
pinteat  •  10 Martie 2012, 08:58

ce sa spun...ce descoperire ati facut...era si cazul sa il puna cineva la punct pe Aulas, care de ani de zile intra la pauza in vestiarele arbitrilor si pune presiune pe ei, atat inaintea cat si in timpul meciurilor, iar thiriez de la liga ii accepta toate toanele; atat ca in franta au aparut baietii cu banii din qatar si lyon trece pe planul secund; sa va vad in ligue 2!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează